Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dedyk

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim znadnie craftserve.pl chce zrobić monopol,ceny wcale nie sią tak niskie,a raczej wysokie podług innych hostingów..

Bardzie się chyba u nich płaci za markę a nie za faktyczne rzeczy,taka jest moja opinia..:)

;)

Opublikowano

Moim znadnie craftserve.pl chce zrobić monopol,ceny wcale nie sią tak niskie,a raczej wysokie podług innych hostingów..

Bardzie się chyba u nich płaci za markę a nie za faktyczne rzeczy,taka jest moja opinia.. :)

Ceny nie są niskie? Ja w życiu się z niższymi cenami względem podobieństwa ofert nie spotkałem. Dodatkowo serwery są bardzo stabilne i nigdy nie miałem tam do czynienia z lagami. Ponadto często są tam różne promocje, zniżki i bonusowe sloty, więc realny koszt jest jeszcze niższy :D.

VwjVBMa.png

Opublikowano

Polecam ci ovh.pl - tyle że by dostać od nich maszynę musisz kontaktować się z nimi bezpośrednio mailem - mają chwilowo wstrzymaną sprzedaż maszyn poprzez stronę.

craftserve.pl NIE UDOSTĘPNIA maszyn dedykowanych

Poszukuję programistów java do dużego projektu (nowy tryb gry oraz kilka innych ciekawych pomysłów) - kontakt poprzez pw na forum, tam podam ewentualnie inne sposoby kontaktu.

~ErroR 69 - Brain Not Found

Opublikowano

Jeżeli zależy Ci na dobrej cenie i Polskim ip co za tym idzie niskimi pingami do serwera, opięką antydosową która w ovh kosztuje dodatkowo 120zl zapraszam do firmy sprintdatacenter.pl

Wszyscy lęcą do ovh nie widząć i nie docenijając Polskich firm!

Poczytaj co Ci oferuje firma Sprint za prawie ta sama cenę co ovh. Sam mam w Sprint serwer i gdy mialem atak ddos rekacja z ich strony to 2min, w ovh sie pomocy nie doczekasz :D Dodatkowy plus to to, że mozesz zadzwonic do nich o 3 w nocy i ktoś Ci pomoże. Szybko odpowiadają nawet na maile.

Większość małolatów robi serwery na slotach i pisze, że ma dedykowaną maszyne bo nawet nie znają definicji tego słowa i nie wiedzą, że takich serwerów nie mają w sprzedaży:D

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

@up co? usługa antyddos za 120zł? przecież dają ci za darmo a nie za 120zł może kiedyś :P jeżeli mają podobne ceny to ja babcią jestem na sprint maszyna za 200zł ma takie specyfikacje:

Intel Core i3-3220 16GB 2x 1TB WD RE4 SOFT 0/1

a w ovh takie :

http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/mini-sp.xml

jest różnica :\

@top ovh.pl polecam :) lub jeszcze z polskich to slaskdatacenter.pl też spoko hosting :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@UP

Jemu chodzi o hosting serwerów dedykowanych... Jeżeli nie znasz definicji tego typów serwerów to się nie wypowiadaj ;)

Ja osobiście polecam:

www.ovh.pl

Mają stabilne maszyny, dość niski ping...

Specyfikacja techniczna zależy od kupowaniej maszyny (Czyli twojego budżetu na nią)

Jeśli podasz mniej więcej ile slotów chciałbyś postawić na takiej maszynie mogę Ci podać linka do takiej :)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...