Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Vistorious Elise, Officer Vi oraz kilka innych zmian

Imbalanced

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skin do vi slaby, imo ten pierwszy lepszy. Do Elise ppdobnie, jednak tutaj zaleznie od gustu :) Za to swietny splash nocturne i ekran . Poza tym naprawde przyswoity skin do gpka

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Posterunkowa Cait i teraz Vi, no no.

Elise też śliczna i zawsze się taka skórka przyda po zakończeniu sezonu :D

Opublikowano

Ale ten mowy splash art Noca jest zajebisty. Nie oszukujmy się, ten wcześniejszy jak na obecne czasy LoL'a był do dupy. Skiny, ekran też spoko, ale nie jak ten Nocturne. Propsy Riot!

Opublikowano

TO JEST SPLASH ART ?!

Myślałem, że to moja nowa tapeta.

Btw. Vi bardzo fajna, a Eliska? Myślałem że będzie zajebioza, a tak to szału nie ma.

Ekran logowania, nie wiem czemu kojarzy mi się z grami takimi jak Aion czy Lineage 2

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Znowu jakiś nowości na siłę chcą wprowadzić jak dla mnie. Tu jakiś system wybierania postaci tu jakieś nowe okno logowania a o nowej mapie ni słychu ni widu... No ale trzeba przyznać że ładnie to im wyszło szczególnie okno logowania <3

tumblr_o1840uKrwV1tv0tovo2_r1_400.gif

Opublikowano

Ekran logowania mógłby byś jeszcze jakoś lepiej podświetlony i mam nadzieje że będzie animowany (np. to koło na środku się będzie ruszać i światło migać) - było by super.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Kurczę Vi świetna, Eliska jakoś nie robi niestety na mnie wrażenia. Nocem nie gram, ale jest naprawdę piękny, emanuje jakąś siłą :P Ekran logowania też niezły, jakiś bardziej klimatyczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...