Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Mistrz Świata sezonu drugiego dostaje bana!

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Ale setki osób bostują za kasę na skale światową. Zarabiają kasę na lolu i jakoś banów nie dostają.

Dlatego banowanie topowego gracza który sobie grał na koncie kolegi jest bezsensowne.

Opublikowano

Bardzo słuszny ban. Boostowane konta znajdą się takie dzieci z platyny V,a grają jak Bronze postacią, którą nigdy nie grał.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

@UP

Ale setki osób bostują za kasę na skale światową. Zarabiają kasę na lolu i jakoś banów nie dostają.

Dlatego banowanie topowego gracza który sobie grał na koncie kolegi jest bezsensowne.

Tyle że widzisz: Riot się dowiedział- banuje, a skąd ma widzieć, że ktoś jest Boostowany? ,, Yyyy! Po IP mozna stwierdzić nieuku jebany, jak raz gra na IP z Polski, a raz na Angielskim to napewno go Boostują!'' Dobrze, ale skąd Riot ma wiedzieć, że nie wyjechał sobie do taty, który pracuje w Ameryce, że nie odwiedza kuzyna i tam gra etc.? (cytat wzięty z odpowiedzi ,,uczonego'' użytkownika na pewnym forum)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Ja wolałbym lepszą reputację, niż być ostatnim sprawiedliwym i banować jednego z lepszych graczy. Szkoda tylko, że ludzie, którzy boostują na światową skalę nie dostali bana.

Niestety, jeżeli jest to jeden z najlepszych graczy w LoLu to powinien dawać przykład. Po prostu wygląda to tak ONI>MY(czyli cała reszta, hołota :D) i od razu wiadomo, że tacy gracze będą bardziej brani pod uwagę.

A czy ban słuszny? Poniekąd tak, bo taki jest regulamin aczkolwiek kara za takie coś według mnie jest troche za duża.

snikersproject1.png
Opublikowano

Jebać boosterów !!!!

KURWY JEBANE POTEM PSUJĄ INNYM GRĘ, PIERDOLIĆ TAKIE SZMATY JAK JAN PAWEŁ II MAŁE DZIECI !

nie obrażaj papieża

Opublikowano

i bardzo dobrze. Chociaz powinni dac mu druga szanse poniewaz koles mial swietny dochod z tego ze gral czyli prace mazen a wszystko stracil przez tego bana.

Szkoda ze nie podali nicku boostowanego kolesia. Byc moze komus nie oficjalnie udalo sie grac z mistrzem :)

u1lc.png
Opublikowano

Szczerze? Mogliby zbanować jego konto ale rok przerwy to już za duża kara. Jaka różnica czy grałby na swoim koncie (tj. smurfie) czy na kumpla. Różnica tylko taka, że to konto kolegi a grając nie zwracacie uwagi, czyje konto tylko bardziej jaki kto poziom reprezentuje. Dlatego wg mnie regulamin ma kilka wad i oto jedna z nich.

Opublikowano

@Up
Nie prawda, bo Steam banował.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Właśnie tym RIOT poprawia sobie reputację. Zasady są dla każdego, a nie tylko dla zwykłych użytkowników.

Chociaż z drugiej strony, tysiące zwykłych ludzi boostuje konta i nikt nie robi z tego takiej afery..

Opublikowano

Teorytycznie ban słuszny. Praktycznie niekoniecznie. Nie sądzę, że znajomy takiego gracza nie wie nic o grze i nie będzie się sprawdzał w wyższej dywizji. Bany powinny być tylko dla boostowanych dzieci, które siedzą w niskiej dywizji przez swój brak skilla. Jeżeli ten gracz miał skill a np. siedział w niskiej dywizji przez trolle to czemu by mu nie pomóc w wyjściu? Tak jak już powiedziałem, znajomy takiego gracza raczej świetnie by sobie poradził w wyższej dywizji. Do tego myślę, że dość dużo graczy odejdzie żeby wyrazić sprzeciw temu banu. W oczach fanów mogą sobie zepsuć reputację ale dla zwykłych ludzi to raczej poprawiają.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Według mnie zakaz grania turniejów na rok niesłuszne ,ban słuszny ,otóż pomyślcie czy takiemu graczowi będzie się chciało grać po roku przerwy? Nie oszukujmy się ,ale po prostu jak każdy człowiek rzuci to w pizdu ,no fakt czepać z tego hajs może ,ale taki człowiek który załóżmy gra dla fanu wątpię aby wrócił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...