Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Mistrz Świata sezonu drugiego dostaje bana!

Veme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracz Azubu Taipei Assassins, Lilballz otrzymał dzisiaj permamentnego bana na swoje konto. Powód? Boostowanie kont.

Dziś, wszyscy fani tajwańskiej drużyny usłyszeli okropne wieści.
Członek drużyny, która zdobyła mistrzostwo świata dostał dzisiaj bana na
swoje konto oraz roczny zakaz uczestnictwa w profesjonalnych
turniejach. Sung”Lilballz”Kuan-Po przyznał się do grania na koncie
swojego znajomego, jak twierdził z powodu, że nie mógł znieść długiego
czekania w kolejce do gier rankingowych.

1558299385119339752218315982718200789151

Niestety i on kończy karierę profesjonalnego gracza, uważając, że
roczna przerwa nie pozwoliła by mu wrócić do szczytu formy. Dla
wszystkich jego fanów informujemy, że Lilballz będzie współpracował z
aktualnym trenerem drużyn TPA oraz TPS. Oczywiście cała społeczność
wyraziła swoje oburzenie „niesłusznym banem”.

Żródło:

http://polskilol.pl/2013/10/15/mistrz-swiata-sezonu-drugiego-dostaje-bana/

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Moim zdaniem dla takiej legendy tej gry powinni un'ban zrobić bo tak na prawdę od drugiego sezonu się rozpoczęła popularność tej gry.

A on w tym pomógł grając bardzo dobrze.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

to mnie tak wkurwia , że idź pan w pizdu!! lata ci taki frajer na moim złocie 5 50 cs w 25 min gdy ja mam wtedy jakieś 80 no kurwa mać!

Opublikowano

Ban niby słuszny ale z drugiej strony niepotrzebny.

Nie dziwie się ,że mu się zachciało pograć na niższej dywizji skoro osiągną już prawie wszystko w lolu.

Jebać boosterów !!!!

KURWY JEBANE POTEM PSUJĄ INNYM GRĘ, PIERDOLIĆ TAKIE SZMATY JAK JAN PAWEŁ II MAŁE DZIECI !

"PIERDOLIĆ TAKIE SZMATY JAK JAN PAWEŁ II MAŁE DZIECI !"

Wyjdź dzieciaku... Jeszcze dostał za to lajki -,-

Opublikowano

Jebać boosterów !!!!

KURWY JEBANE POTEM PSUJĄ INNYM GRĘ, PIERDOLIĆ TAKIE SZMATY JAK JAN PAWEŁ II MAŁE DZIECI !

pierdol se pierdol jak nasla na ciebie policje nie bedzie ci tak do smiechu .

btw. jestem ateista , ale jan pawel 2 to osoba godna szacunku

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Riot to kurwa wie, jak sobie reputacje spierdolić xD Drugie EA

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Riot to kurwa wie, jak sobie reputacje spierdolić xD Drugie EA

Jaką reputacje? RIOT tutaj dobrze kara osoby - boosting profesjonalnego gracza jest zabroniony, trzymają się prawa, więc nie wiem w gdzie jest problem.. o.O

8372383248.png
Opublikowano

Jak dla mnie ban słuszny.Gdyby go nie zbanowali by był płacz w stylu "dlaczego go niezbanowali a mnie tak".Wiedział że za to jest ban trudno jego wina nie RIOT'u.

DR5ChPt.png

Opublikowano

to mnie tak wkurwia , że idź pan w pizdu!! lata ci taki frajer na moim złocie 5 50 cs w 25 min gdy ja mam wtedy jakieś 80 no kurwa mać!

To też dobry z Ciebie gracz jeśli w 25 min masz 80cs.

Co do bana, to mam mieszane uczucia :P Niby ban w 100% słuszny, ale nie powinni banować takiej osoby :P

Opublikowano

Bardzo dobrze, że dostał bana - może sobie być profesjonalnym graczem, ale to nie znaczy, że jego ma regulamin nie obowiązywać. Tym bardziej, że na pewno wiedział, że za tego typu manewry lecą kary.

Opublikowano

Jaką reputacje? RIOT tutaj dobrze kara osoby - boosting profesjonalnego gracza jest zabroniony, trzymają się prawa, więc nie wiem w gdzie jest problem.. o.O

Banują jednego z najlepszych graczy, o to chodzi.

Jak dla mnie ban słuszny.Gdyby go nie zbanowali by był płacz w stylu "dlaczego go niezbanowali a mnie tak".Wiedział że za to jest ban trudno jego wina nie RIOT'u.

Gdyby go nie zbanowali to nikt by się nie dowiedział, nie byłoby również żadnego płaczu.

Opublikowano

Banują jednego z najlepszych graczy, o to chodzi.

Gdyby go nie zbanowali to nikt by się nie dowiedział, nie byłoby również żadnego płaczu.

Gracz, czy profesjonalny gracz, nic to nie znaczy - złamał regulamin RIOT'u, po wcześniejszym zaakceptowaniu.

8372383248.png
Opublikowano

Gwiazdy banują ale takich ludzi z diamentu 1 na eune to nie. Dziwne.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Gracz, czy profesjonalny gracz, nic to nie znaczy - złamał regulamin RIOT'u, po wcześniejszym zaakceptowaniu.

Ja wolałbym lepszą reputację, niż być ostatnim sprawiedliwym i banować jednego z lepszych graczy. Szkoda tylko, że ludzie, którzy boostują na światową skalę nie dostali bana.

Opublikowano

Ja wolałbym lepszą reputację, niż być ostatnim sprawiedliwym i banować jednego z lepszych graczy. Szkoda tylko, że ludzie, którzy boostują na światową skalę nie dostali bana.

No cóż, miał ustawione warunki - nie dostosował się do nich :(. Ludzie z mniejszą popularnością są po prostu omijani, gdzie to jest błędem.

8372383248.png
Opublikowano

Ban raczej słuszny, boosting to boosting nic tego nie zmieni.Jednak szkoda go bo by sobie jeszcze troche dorobił grając w tego Lol'a :D

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...