Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6 Weidera

pitbull312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy co chcesz osiągnąć przez A6W ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

ALE CO WY CHCECIE UZYSKAĆ xD?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie chce miec specjalnych efektow poprostu pytam sie czy ten trening + zwykla dieta nie jakas na sile czy cos tylko taka dieta odchudzajaca przyniesie spaadek wagi + lekki zarys kratki ?

Opublikowano

Ja bez diety robie 6 weidera już od dawna z przerwami i efekty są duże bo dużo osób mnie pyta ci robię że mam taki brzuch. Ale to trzeba robić cały czas a nie "dziś sobie odpuszczę, jutro zrobię"

Jasio90.png
Opublikowano

Ja nie mówię o ćwiczeniach tylko o programie;)
Jak już chcesz ćwiczyć sam brzuch to wykonuje te A6W 1 dnia, a 2 biegaj.
To d dużo lepsze efekty niż samo A6W nie dość, że spalisz sporo fatu to powiększysz swoje mięśnie brzucha.

Oczywiście nie zapomnij o diecie, bo to 80% sukcesu.

Opublikowano

A6W jest raczej na spalenie kalorii, niż wyprofilowanie brzucha... Jak coś to rób ABS masz dużo lepszy efekt i najlepiej co 2 dzień ;3. Ogólnie dieta to już 50% sukcesu

1390144171-U592769.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...