Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dziewczyny lubią brąz?//jak wyjść

Gość ���

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

beka z typa :D ,a tak serio to polecam zagrać ze 100 normali jeszcze i sie brać za rankedy dopiero... i to najlepiej grać na jednej linii + ogarnąć ze 2 champy dość dobrze

sygnaleparkour.jpg

18706.png

Opublikowano

beka z typa :D ,a tak serio to polecam zagrać ze 100 normali jeszcze i sie brać za rankedy dopiero... i to najlepiej grać na jednej linii + ogarnąć ze 2 champy dość dobrze

Good idea, niech gra na jednej liniii, a później: I mid or troll. Na pewno uda mu się wtedy wyjść :)

Co do stat to są beznadziejne, za dużo śmierci, słaba farma, mało asyst.

Opublikowano

po prostu zasługujesz na brąz. Kolega z klasy, który założył smurfa miał kda 26/4.2/2.4 i rozegrał chyba z 50 gier ( brąz 1 i 2/3 pkt za mecz ). Wygrał wszystkie gry w brązie. Wbił brąz 5 ( specjalnie zrobił 0/10 ) aby nabić kda na lowach. Ostatnio na koncie kolegi miałem 32/2 kha i pentę... Tam nie grają ludzie, tam grają boty początkujące.

Powtórzę więc: "Brąz to stan umysłu" i jeżeli oceniasz swój skill na diament to wiedz, że jest na poziomie brązu.

Opublikowano

hahahahah dopierdolies jak hitler do pieca. Nie umiesz wyjsc z brazu a oceniasz sie na diament ahahahah o kurwa xD nie da sie pozbyc noob teamow, tylko trzeba wycarrowac, ale co to wycarrowac braz dla diamentu xD

@edit

mobilna wersja op :D 3 razy wysyla to samo

Szkoda słów na takich ludzi... nie przejmuj sie tym

Czytam was i tak myślę, co wy Ku*wa piszecie zamiast pomóc to znaleźliście sobie ofiarę do wyzywania, co z tego ze tak napisał - nie trzeba odrazu go poniżać ani wyzywać. Zagrałeś z nim ze tak uważasz sadze ze nie, wiadomo ze człowiek który zasługiwał by na platynę wyszedł by z brązu z łatwość. Jak wyjść z brązu - poszukaj najpierw ludzi którzy graja na poziomie golda - platyni i poproś żeby pograli trochę z tobą normali i powiedzieli co robisz źle 2. Graj jak najwięcej z czasem coraz lepiej będziesz laschitwac - jeżeli masz mniej niż 100cs na 15min to idz na boty i pograj sobie ad 3. Naucz sie grac 1 postacią w bronie wystarczy żeby wygrać może to byc np Riven, Ahri, Jarvan 4, Mf, coś w miarę prostego podałem. 4. Graj drużynowo nie oskarżaj osoby ze oddała 1kila, nie krzycz na innych

@MeHovsky

Weź się kur*a nie wywyższaj.

Opublikowano

Jak grasz az tak dobrze to graj na lini ktora mozna wycarrowac i pros bannujacego o banowanie counter pickow i championow z duzym CC .

Mozna sie domyslec ze podstawowe bany to Blitz Crank Shen Kassadin Malphite (Reszta jakas trollowa)

70346449028947551442.jpg

Opublikowano

Uwielbiam jak ludzie płaczą , że nie można wyjść z brązu . Przecież masz umiejętności platyny/d5 to nie powinineś mieć problemu . Ja po tym jak dostałem bana na swoje konto za bugowanie rp , kupiłem nowe z 30lvl okzało się , że było w brązie 4 . W tydzien był silver , gold kwestia może miesiąca potem platyna już jakiś czas mi zajęła i aktualnie jestem p4 i jak czytam te wszystkie płacze na temat tego, że nie da się wyjść z "brązu" to chce mi się płakać .

Z nastawieniem , że tam są trolle etc nigdzie nie zajdziesz ;)

Opublikowano

Wy sie smiejecie, ale z brazu niekiedy na prawde trudno wyjsc :D moj kumpel siedzial w brazie V bo nie gral rankedow, spadl i za cholere nie mogl wyjsc. Pomoglem mu sie wybic do silvera i teraz spokojnie idzie w gore. Obecnie ma silver1 i planuje w tym tygodniu do golda wbic.

Fakt, co innego jak sie po prostu slabo gra, ale co innego jak nagle 3osoby z premade wychodza, albo po prostu trolluja co jest czeste na tym poziomie.

Bronz to smietnik. Jestem tego zdania-aby byc lepszym trzeba tez grac z lepszymi. Najlepiej jakbys tez troche pocwiczyl farmic itp. i moze znajdz kogos z wyzsza ranga i pograj od czasu do czasu z lepszymi graczami :)

@nie mowie ze platyny z brazami maja grac :D ale od czasu do czasu jakiegos normala z goldem moze zarwac. Ja pamietam jak w goldV z wysokim mmr ofc gralem z platynami itp. Ale w przeciwnym teamie. A sam bylem w druzynie z ta "dolna warstwa" :P jako jakis łacznik/wyrownywacz

snikersproject1.png
Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej wychodzić Zedem póki nie nerfią. Nawet jak przeciwny ADC,APC będzie nafeedowany jak świnia to nie ma problemu z wygraniem TF'a. Ściągasz go/ich i tf sam się wygrywa. Dziś na rankedzie miałem przykład. Grałem Zedem duotopa z Irelią na Teemo. Mid Brand Vs Nidalee. Nidalee zabiła branda 10 razy w ciągu 20 minut i biła z dzidy 3/4 hp. Nie nie jestem z brązu lecz z S1 (Irelia troll). Zabiłem teemo 2 razy i to wystarczyło. W late jedynie nida była tak feednięta więc wbita w nią zabijasz w sekundę i gg wp. Na koniec meczu usłyszałem od niej, oraz od Irelii i Branda "Dat play Zed, honor". Zed YoloQ Solo Carry OP.

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...