Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BoL ?

OverSUCK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mógł by mi ktoś dokładnie wytłumaczył co to jest ten cały "BoL" wiem tyle że jest to jakiś cheat gdzie wpisujesz "skrypty" które pomagają w graniu czy coś takiego i nie wiem dlaczego BoLa najczęściej używają na champie Ryze ???

Mógł by ktoś mi to wytłumaczyć i pograł bym sobie jedną rundkę na BoL'u postacią Ryze przy okazji powiedzcie co odznaczyć itp

Za naj posta limit like

Nie chcę postów typu "ciota bo chcę grać" na bolu po prostu chcę spróbować i dowiedzieć co to takiego jest :)

Opublikowano

Wystarczy Glory Ryze.

wgrałem tego Glory Ryze wersja 3.8 ale on tak dużo nie daje tak wgl co on daje ; d wiem tyle że sam wali w minionki i dodaje w Q to tyle ???

Opublikowano

wgrałem tego Glory Ryze wersja 3.8 ale on tak dużo nie daje tak wgl co on daje ; d wiem tyle że sam wali w minionki i dodaje w Q to tyle ???

Trzymając spację walisz full combo, oblicza Ci czy da się go zabić czy też nie.

8372383248.png
Opublikowano

Trzymając spację walisz full combo, oblicza Ci czy da się go zabić czy też nie.

ale jak trzymam spację to łazi za nią Ryze gdzie to się odznaczy czy co (dokładnie wytłumaczcie) ; d

@edit

dobra odznaczyłem to w shift tam jest taka opcja a teraz co to ma wgl być to nic nie daje te trzymanie spacji

@edit

dobra ogarnąłem to xdd fajne (fajnie się kille zdobywa ;d)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...