Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy taki serwer HC/SURVIVAL wypali?

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, chcę stworzyć serwer hc/survival:

- gildie (/g)

- tnt niszczy obsa

- brak vip'a

- na początek 100 slotów

- prosta strona www

- dość ładny spawn (9/10)

- ranking za zabicie gracza, oraz wiadomości Gracz zabil gracz (+545353454353)

- tnt wyłączone po 23:00 i właczone po 7:00 rano

- miła administracja

- na początek serwera ban za deda na 1 dzień, później 2, a następnie 3.

- brak komendy /spawn, /sethome, /home

- wymiany na tabliczkach typu : 64 drewna na 1 enderchest

- autorski skrypt na klatki (odliczanie, setowanie)

i wiele wiele innych.

Nie wiem czy taki serwer wypali i czy jest on dobrym pomysłem.

dsa

Opublikowano

Taki serwer nie wypali, za duzo jest takich wielkich serwerów np. MineGold.pl, skkf, mchc, myhard

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Ale napisałeś

Siema, chcę stworzyć serwer hc/survival:

- gildie (/g)

- tnt niszczy obsa

- brak vip'a

- ranking za zabicie gracza, oraz wiadomości Gracz zabil gracz (+545353454353)

- tnt wyłączone po 23:00 i właczone po 7:00 rano

- na początek serwera ban za deda na 1 dzień, później 2, a następnie 3.

- brak komendy /spawn, /sethome, /home

- wymiany na tabliczkach typu : 64 drewna na 1 enderchest

- autorski skrypt na klatki (odliczanie, setowanie)

i wiele wiele innych.

Nie wiem czy taki serwer wypali i czy jest on dobrym pomysłem.

Więc to świadczy o tym że to tylko i wyłącznie HC

1394047278-U990178.png

Opublikowano

A tak przy okazji zgapiasz z mojego serwera MineGold z tymi wymianami przez tabliczke jeszcze wpisał te same itemy co ja mam (64 drewna = 1 enderchest) oj, oj nie ładnie zgapiać, weź pierwsze wymyśl coś własnego a nie od innych serwerów zgapiaj.

Opublikowano

Fulsiek, idź się schowaj, jak ja miałbym zgapiać od ciebie, to ja bym nie stawiał własnego serwera. :)

to skąd wymyśliłeś to z tymi tabliczkami i jeszcze podałeś przykład z enderchestem z mojego serwera.

Powiem ci tak, wiele ludzi robi serwery zgapiajac odemnie to mape, to komendy, to rozne tagi opisy itd., ale i tak na takich serwerach nie gra więcej niż 20 osob, takich serwerów jest około 10, a ja ci będę wypominać że masz mój pomysł.

Opublikowano

Moim zdaniem nie wypali, pooglądaj dział publikacje, zobaczysz dużo takich serwerów, chyba, że będziesz miał reklamę u "Jutuberów" z duużą ilością subskrybcji i na stronie ranking.

Opublikowano

Moim zdaniem nie wypali, pooglądaj dział publikacje, zobaczysz dużo takich serwerów, chyba, że będziesz miał reklamę u "Jutuberów" z duużą ilością subskrybcji i na stronie ranking.

Ja tam mam hc 100 graczy, już od roku. Dużo osob nie gra bo byly laggi, jak bedzie nowa maszyna to spokojnie zagra wiecej.

Opublikowano

Fulsiek kogo to obchodzi że ktoś zgapia pomysły od cb ? to że ty tak masz to znaczy że nie u innych nie wypali ?, serwery Hardcore cieszą sie popularnością i moim zdaniem to wypali lecz takie "wymagania" które ty sobie postawiłeś z zrobieniem serwera to też jest chwila roboty potem serwer działa ;P i hajs się zbiera :D.

Opublikowano

Fulsiek, przecież ty jesteś pro gejmer, masz 500000 subskrybcji, pro stronę www, serwer pierdylion mb/slot i prawię 50000 slotów, na twoim serwerze gra zaledwie 50, a i tak są lagi w ....

dsa

Opublikowano

Fulsiek, przecież ty jesteś pro gejmer, masz 500000 subskrybcji, pro stronę www, serwer pierdylion mb/slot i prawię 50000 slotów, na twoim serwerze gra zaledwie 50, a i tak są lagi w ....

i tak wkrotce czeka zmiana, a jak odemnie zgapisz cos to ci gwarantuje ze nikt u ciebie nie zagra, ja sie juz o to postaram i zobaczysz co sie moze stac z twoim serwerem jak cos mojego zobacze ^^

@UP

kolejne dziecko które nie ma własnych pomysłów i musi odemnie zgapiać.

Opublikowano

i tak wkrotce czeka zmiana, a jak odemnie zgapisz cos to ci gwarantuje ze nikt u ciebie nie zagra, ja sie juz o to postaram i zobaczysz co sie moze stac z twoim serwerem jak cos mojego zobacze ^^

@UP

kolejne dziecko które nie ma własnych pomysłów i musi odemnie zgapiać.

Powiedział 13-latek. Jaki Ty jesteś śmieszny, a zarazem żałosny.

Szczycisz się swoimi niesamowitymi rozwiązaniami technicznymi np. tabliczką z zamianą, a Ty nic nie wiesz o tym jak to działa, tylko kradniesz moje autorskie skrypty, oraz autorskie konfiguracje, dodatkowo osądzasz o grief serwera. ;-)

Ja już Ci odpuściłem, baw się swoimi serwerkami Minkraftu, tak czy inaczej te pliki, które posiadasz mają masę błędów, oraz takie backdoory, że mogę sobie nadać OPa nawet teraz.

Griefowałem ten serwer już 2 razy od czasu, kiedy mnie oszukałeś, na tym się skończyło, ale to było ostrzeżenie przed takimi oszustwami, bo inni Ci nie odpuszczą. ;)

Co do tematu: i tak nie wypali... Jest już za dużo takich bardzo dobrych serwerów, ze stałą dużą ilością graczy. :-)

Opublikowano

Powiedział 13-latek. Jaki Ty jesteś śmieszny, a zarazem żałosny.

Szczycisz się swoimi niesamowitymi rozwiązaniami technicznymi np. tabliczką z zamianą, a Ty nic nie wiesz o tym jak to działa, tylko kradniesz moje autorskie skrypty, oraz autorskie konfiguracje, dodatkowo osądzasz o grief serwera. ;-)

Ja już Ci odpuściłem, baw się swoimi serwerkami Minkraftu, tak czy inaczej te pliki, które posiadasz mają masę błędów, oraz takie backdoory, że mogę sobie nadać OPa nawet teraz.

Griefowałem ten serwer już 2 razy od czasu, kiedy mnie oszukałeś, na tym się skończyło, ale to było ostrzeżenie przed takimi oszustwami, bo inni Ci nie odpuszczą. ;)

Co do tematu: i tak nie wypali... Jest już za dużo takich bardzo dobrych serwerów, ze stałą dużą ilością graczy. :-)

Skrypt jest mój prywatny, napisałem go sam. Oszukałem cie bo byłeś totalnym nie ogarem. A co do tego greefu miales opa i nic wiecej bo byles wczesniej adminem, jak jestes taki hacker to zhackuj mi teraz serwer ha ha ha ha. po 1 ddosa nie walniesz bo jest zabezpieczenie, sam sie przekonales juz a teraz sproboj zgreefowac co ? nic nie zrobisz. A własnie co z tym twoim projektem Craftersi.eu ?

Opublikowano

A co do lagow na moim serwerze to jutro ich juz nie bedzie, nowa maszyna zrobi swoje. Graczy tez bedzie dosyc sporo zobaczycie.

Opublikowano

Aktualnie pracujemy nad xMiners.pl, start za około 2 tygodnie i te Twoje 60-100 graczy będzie o kant dupy rostrzaś.

Z resztą, sam zobaczysz., 13-latku. ;-)

To nie miejsce na takie dyskusje, chcesz porozmawiać - PW/GG/Skype.

BTW: Gubisz się własnych kłamstwach. Przykład?

Oszukałem cie bo byłeś totalnym nie ogarem

I wszystko jasne.

Poza tym co ma Twój niesamowity serwer do tego tematu? Nie rozumiem. Chcesz się pochwalić swoim serwerkiem za 200ZŁ, gdzie nawet nie masz automatycznego sklepu SMS, ani strony połączonej z serwerem?
Zainwestuj w programistów, webmasterów, reklamy, maszyny tak jak my już teraz ponad 1700zł, stwórz coś dobrego, a nie kolejny odgrzewany kolet robiony w 3 minuty - porozmawiamy.

Opublikowano

Aktualnie pracujemy nad xMiners.pl, start za około 2 tygodnie i te Twoje 60-100 graczy będzie o kant dupy rostrzaś.

Z resztą, sam zobaczysz., 13-latku. ;-)

To nie miejsce na takie dyskusje, chcesz porozmawiać - PW/GG/Skype.

BTW: Gubisz się własnych kłamstwach. Przykład?

Oszukałem cie bo byłeś totalnym nie ogarem

I wszystko jasne.

Poza tym co ma Twój niesamowity serwer do tego tematu? Nie rozumiem. Chcesz się pochwalić swoim serwerkiem za 200ZŁ, gdzie nawet nie masz automatycznego sklepu SMS, ani strony połączonej z serwerem?

Zainwestuj w programistów, webmasterów, reklamy, maszyny tak jak my już teraz ponad 1700zł, stwórz coś dobrego, a nie kolejny odgrzewany kolet robiony w 3 minuty - porozmawiamy.

Niby jakie kłamstwo ? Ja robiłem pliki ty nic nie robiłeś tylko zapowiedź na mpc zrobiłeś.

Ja nie mam automatycznego itemshop ? zobacz sobie strone minegold.pl/itemshop i sklep, automatyczny jest...

Opublikowano

Cały czas oszukujesz... Ty robiłeś pliki?
Jesteś żałosny. Taki automatyczny, że trzeba czekać 24h. Rzeczywiście, pełen automat. ;)

Nie będę tracił czasu na kłótnie, zapraszam GG/PW/Skype - jak już mówiłem.

To mój ostatni post tutaj, każdy, który potrafi myśleć i ma minimalną wiedzę o działaniu serwerów, ich gospodarce, oraz programowaniu śmieje się teraz do monitora.

Opublikowano

Cały czas oszukujesz... Ty robiłeś pliki?

Jesteś żałosny. Taki automatyczny, że trzeba czekać 24h. Rzeczywiście, pełen automat. ;)

Nie będę tracił czasu na kłótnie, zapraszam GG/PW/Skype - jak już mówiłem.

To mój ostatni post tutaj, każdy, który potrafi myśleć i ma minimalną wiedzę o działaniu serwerów, ich gospodarce, oraz programowaniu śmieje się teraz do monitora.

tak ja robilem pliki i znowu cie przyłapałem na kłamstwie, sklep jest automatyczny

www.minegold.pl/itemshop

i kto tu jest klamca ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...