Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmm GM Hack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzalem filmik na youtube o GM hack'u , podobno działa :)

Jego opcje:

-Redukuje dmg(masz jakby nieśmiertelność)

-Reszta chyba tak jak w EmuHack....

A NAJWAŻNIEJSZA opcja to że NIE TRZEBA PłACIC ABONAMENTU gdyż jest się GM'em :)

Filmik - filmik

Powodzenia jak ktos to juz rozkmini może mi powie jak tego używa :)

Do miłego :)

Opublikowano

Aha patrzac na "A NAJWAŻNIEJSZA opcja to że NIE TRZEBA PłACIC ABONAMENTU gdyż jest się GM'em smile.gif" mam rozumiec ze wierzysz w to ze to dziala na globalu?

good luck i bye z kontem.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

ściągłem Działa choć nie wiem jak tego używac jak ktoś znajdzie jakis poradnik, lub sam bedzie wiedział prosze o wytlumaczenie

~~*~~Pisze poprawnie po Polsku~~*~~

Gunz (ijji)

lvl: 43 (bez uzywania hacków)

Clan: Bimbrownia

ulubiony Server: Quest 3

Style: K-style ,Sword + 2 shootgun

Opublikowano

mi to nie działa :( jak wszystko mam włączone itd i jak wpisuje komendy to nic się nie dzieje :/

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

mi sie zdaje iz istnieje... gry all online oparte sa na pakietach :/ ... dane pakiety i wlala. Lecz GM HACK NIE ISTNIEJE! to jest tylko do okradania ludzi z kont ^^ pozdro xD

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Człowieku nie jestem az takim noobem....

I mi nie chodzi o Emu...

A właśnie co do Emu to jak używam go na privie i włączam speed hacka to na serive włącza się debug i hacka uważa za buga i mnie wywala do wyboru postaci....

Opublikowano

Speed Geara? Jezeli wywala , Hyper Mode wlacz ;] mnie nie wywala , na oddychanie pod woda tez wywala nie ;]? hmmm zgaduje grasz na andeeri ^^? . Wiem ze nie Jestes ;) tylko Ci chce ukazac ze NIE MA nic lepszego od Emuhacka... tzn ,,gm hacki" takiego czegos nie ma max :/ ani na niesmiertelnosc etc... wiekszosc to bugi ;) elo

@tez slucham SODA ;) ,LP , Korna :P

Wrotek ty pisałeś ze nie na globalu a na priva może masz coś takiego?

On pisal ze:

takie cos NIE ISTNIEJE

a nie ze nie istnieje na globa ;)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

VanGhost, pisałem to nawiązując do globa i co do GMa to nie sadze zeby takie cos bylo rowniez pod priva (ale moge sie mylic).

mam rozumiec ze wierzysz w to ze to dziala na globalu?

co do hackow na priva, kiedys korzystałem z niektórych z http://worldofwarcraft.d2event.net/ a napewno ktorys ze speedhackow działał.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

super

Ta sygnaturka jest cos krótka więc zaspamuje ją głupimi textami :D

1. Głupi tex buahhuahuahua!

2.Jesli powyzszy text uwazasz za glupi to jeszcze raz go przeczytaj i przejdz do ponizszego :D

3. Masz racje ten text byl glupi.

4.Ale co z tego ze ten pierwszy text byl glupi jak teraz pisze texty na temat glupiego textu a to oznacza ze te texty sa na rowni z glupota tamtego opisywanego glupiego textu.

5. I co zrobilo ci sie glupie jak se texcik przeczytales?

6. Te texty sa glupie bo to moja sygna i tu moge pisac bez bana :D

7.A poza tym te texty musza byc glupie bo napisalem ze te texty to spam i to glupi.

8. ale jak to co tam przed 1 punktem napisalem to glupi text to stworzylem cos co jest nieralne albo po prostu sprzeczne (no i glupie oczywiscie hehe :P) :D