Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fuzja serwerów Metin2

𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na s3 targ wygląda niewiele gorzej w tej chwili, niż w tamtych latach :P

Chociaż teraz przed fuzją coraz mniej jest sklepów, co bardzo mnie dziwi...

Oj, chyba nie grałeś wtedy, bo kiedyś sklepy prawie za m1 wychodziły xD

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zarax to już przesada.

Jestem ciekaw co będzie z Solarem. Z niczym go nie łączą, więc pozostanie tam tyle osób, ile jest w tej chwili czyli niezbyt wiele. Owszem, więcej niż na pozostałych serwerach, ale nadal mało. Ewentualnie kilka osób wróci do gry i zacznie grać na Solarze.

Najwyżej ja zmienię serwer i przeniosę się na większy.

Ciekawe, kiedy znów zaczną dodawać niepotrzebne serwery, a potem zrobią kolejną fuzję.

Te czasy, kiedy było tylko 5 serwerów... :< Obsydian już nie wróci.

Na solarze na prawdę gra sporo osób, m1 zawalone sklepami a expowiska zapełnione, więc nie będzie problemu z małą ilością graczy. Dodatkowo dojdą 2 channele, exp powinien być łatwiejszy

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

pamietam ze na twierdzy tak bylo w Chunjo .. strach pomyslec co bylo w Jinno , niestety nie wiem jak bylo bo nie umialem tam trafic :D Te czasy nigdy juz nie wroca , niestety.

Ciekawe jeszcze ile razy bedzie przekladana Data. :) znajac GF to z 2-3

image.png

Opublikowano

na 100% ze nie bd w poniedziałek GM na Astralu mówił ze jest 5% szans ze bd w poniedziałek a 95% ze nie ;p

Pewnie znów w niedziele Art napisze z powodu dalszej choroby jednego z GameForce nie połączymy serwerow

Data połączenia zostanie na 00.00.0000

Opublikowano

Siemka.

Mam pytanko.

Czy po tej fuzji trzeba bedzie pobierac od nowa clienta?

Bo mam wolnego neta (z transferem) i to trud dla mnie pobrac nawet 1 gb.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Łącznie serwerów miało być parę miesięcy temu, teraz się obudzili i dali informację, że w końcu łączą. Lecz dziwnym trafem w dzień łączenia, zachorowała osoba która była odpowiedzialna za łączenie, i gdzie tu jest sens, albo walą ściemę i chcą w ten sposób przyciągnąć do gry, bo jestem przekonany, że teraźniejszą zaplanowaną datą, nie będzie tej fuzji, bo technik umarł lub coś innego. Jakby chcieli, połączyli by te serwery już rok temu. Poza tym Polski Global to jest totalny syf, gdzie wszystko robią jako ostatni, gdy wchodzę na Forum i FanPage, zawsze widzę Nowe rzeczy w is lub zmniejszone ceny w is. Rozumiem jest to biznes, i wiadomo że is musi być, by mieć z tego jakieś zarobki etc, no ale bez przesady ;) Kiedyś metin, był o wiele lepszy, grałem 6 lat temu, i wtedy nikt nie miał bonusów z is, jak się miało nimfe +7 to się było koksem, tym bardziej stalkę +0... a teraz Bojowe +9 na shopach. No i te questy ... nie wiem po co one są, jeżeli nie opłaca się ich robić, może niektóre na wyższe poziomy, ale kiedyś robiło się wszystkie i było dobrze ;) Takie moje zdanie, metin2 nie powróci nigdy , taki jak był kiedyś bynajmniej temu że gramy w metina już latami, a wtedy dopiero zaczynaliśmy grę, zresztą porównując metina do nowych gier, to metin pięt nie dotyka, więc nie mówcie, że metin po łączeniu będzie tak jak za dawnych lat ;)

xD 

Opublikowano

wracam do metka xD , chociaż jak to powiedzieli ci którzy pewnie zaczynali jak ja , czasy gdy było 5-6 serwerów to była magia *.* Twierdza 4ever :D teraz to bedzie Etolin czy tak ? jakby ktoś chciał zacząć na nim piszcie , robie nowego chara i gramy :D ( ale to od przyszłego tyg bo teraz niezbyt )

minimum lat 15 i skyp ( i po mutacji bo dzieci mi sie słuchać nie chce :) )

.

.

EDIT

Kiedy wszedłem na strone metka > postacie to moja postać jest na Eteor'ze , fail ze strony GF ? ( metek jeszcze się ściąga xD )

.

.

.

Dobra , na stronie jest błąd tylko jest mały problem... Wbijam na konto , miałem riba +8 i topór +8 w magazynie patrza puff magazyn pusty ( jeszcze pare medali itp tam było ) da sie to odzyskać ?

Opublikowano

Pamiętam czasy, gdy sklepy w jinno zaczynały się na moście północnym, przez dozorcę, do rynku, kowala, Uriela, Stajennego ^^

Oraz te blokady mostów tobołkami, dawne dzieje :)

Opublikowano

DATA FUZJI SERWERÓW
Fuzja, ze względu na skalę zostanie podzielona na dwa dni.

• 21 października 2013 będą niedostępne serwery od 1 do 8 oraz 26
  • 22 października 2013 będą niedostępne serwery od 9 do 25
  • 28 października 2013 będą niedostępne serwery od 1 do 8 oraz 26
  • 29 października 2013 będą niedostępne serwery od 9 do 25

Nowa data zamiast tydzien temu, zrobione to bedzie dzis i jutro :( A chcialem sobie pograc ! :D

Mam nadzieje ze teraz dopiero przybiedzie graczy :)

61093c6efb.png

Opublikowano

Strona bedzie pewnie dzialala po laczeniu serwerow, tzn na 100%. Narazie metek dziala, mozna sie zalogowac i grac. Na jakim serwie bedzie najwiecej osob?

Na Diumarze będzie najwięcej. I nawet więcej niż na solarze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...