Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fuzja serwerów Metin2

𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fuzja serwerów Metin2.pl!
announcement_metin2_it_6c38a916ddc026e36

Witajcie!

Cytując fragment z klasycznego, polskiego filmu: "Nadejszła wiekopomna chwila...", innymi słowy stało się! Data połączenia serwerów została ustalona i na pewno nie na 13.13.2013, jak ktoś napisał na naszej stronie na Facebooku ;) Przejdźmy do konkretów.
DATA FUZJI SERWERÓW
Fuzja, ze względu na skalę zostanie podzielona na dwa dni.
21 października 2013 będą niedostępne serwery od 1 do 8 oraz 26
22 października 2013 będą niedostępne serwery od 9 do 25
KONFIGURACJA FUZJI SERWERÓW 25 serwerów zostanie połączonych w 5 nowych serwerów. Tylko jeden uniknie procesu połączenia z innymi.
Solar(26) zmieni nazwę na Negros(50)
Monastyr(1),Feniks(2),Obsydian(3) zostaną połączone w nowy serwer Samos(51)
Twierdza(4),Astral(5),Grymuar(6),Almanach(7),Onyks(8) zostaną połączone w nowy serwer Etolin(52)
Candia(21),Orion(22),Kronos(23),Phantos(24),Syriusz(25) zostaną połączone w nowy serwer Andros(53)
Eteor(15),Serwandes(16),Elares(17),Phobos(18),Deimos(19),Endurion(20) zostaną połączone w nowy serwer Wetar(54)
Agronas(9),Gromo(10),Arkantes(11),Monolit(12),Exandros(13),Kirian(14) zostaną połączone w nowy serwer Diumar(55)
CZAS TRWANIA FUZJI
Proces ten rozpocznie się od 4 rano i będzie trwał około 13 godzin, na każdy dzień przeznaczony dla fuzji.
FAQ FUZJI SERWERÓW
Zestaw pytań i odpowiedzi na temat fuzji znajdziecie tutaj: FAQ FUZJI SERWERÓW
Wszelkie aktualności dotyczące całego procesu będziemy przekazywać w tym temacie, bądź na naszym oficjalnym kanale na Facebooku
Połączmy siły w walce!

image.png

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no... Skonczylem gre w metka rok temu ale chyba znowu zaczne grac :D Razem z kolega jak sie zgodzi ;p Mam nadzieje, ze znowu przybedzie masa nowych graczy i mozna bedzie lurowac za kaske ;p

Opublikowano

Każdy piszę że wróci do metka ... W tej fuzji nic nowego nie będzie , to dalej będzie ten "nowy" nudny PL tyle że więcej ludzi . Ja nie wróci ten stary dobry pl .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nareszcie :) Ale znając gf coś im nie wyjdzie i data fuzji zostanie zmieniona :)

A takie pytanko: Dlaczego solar będzie s50? Czy tam będą wszystkie serwery gf'u?

Opublikowano

Fuzje zrobili pewnie pod względem ilości graczy grających na co dzień na serwerze i żeby nie przekombinować nie łączyli s1 z s20 bo wiadomo s1 to pierwszy serwer a s20 powstal 2/3 lata później . Na s26 Gra dziennie tyle ludzi co na 4 innych serwerach więc fuzja powstała tak a nie inaczej . Patrząc na nazwy serwerów i tą liczbę (50) , jest to pewnie numer serwera czyli można rozumieć że będą też serwery zagraniczne w tym 1 kliencie ? GameForge robi 1 wielką serwerownie bez podziału na kraj ?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

nareszcie będzie czas dla nowych gracze ale moim zdaniem będzie pełno botów ale w innym przypadku powiem to tak że serwer taki np. połączony Solara gdzie jest tanio i np. feniksa gdzie jest masakrycznie drogo nie ma opcji na gre

i jeszcze te lvl -,-

106ir79.png

Opublikowano

Czekałem długo na to i gromadziłem kase mimo, że na Endurion grało 40osób w godzinach szczytu. Ale według mnie za długo zwlekali z tym łączeniem serwerów, a zapewne myślą, że to przyniesie oczekiwany efekt czyli powrót graczy.

Opublikowano

Jestem ciekaw ile to przyniesie bugów . Znikające eq , technicy z gf osiwieją :D

widać, że dopracowali to na perfekt skoro zrobili tak duży faq, przewidzieli wszystko :)

fajnie, bo gram na solarze a nic się nie zmieni poza nazwą i dwoma nowymi kanałami :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...