Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na isro ? Ktoś chętny ?

- lukasz -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wczoraj zobaczyłem ten temat http://www.mpcforum.pl/topic/1064727-powracamy/#entry9161110 i pomyślałem czy ktoś był by chętny zagrać jeszcze na isro ? Prywatne serwery co chwile padają lub maja spore problemy... A isro jest cały czas online i wcale nie wygląda tak źle. Dość sporo ludzi online jest na serwerach jest darmowy bot który podobno działa i dostaje się ciekawe itemy teraz na start. Ja chętnie bym wrócił bo nigdzie nie grało mi się w silka tak dobrze jak na isro. ;) Co sądzicie na ten temat ?

Raty 2x, Premka na 28dni, Grab pet, Devil Spirit, Reversy 50, co 10 lvl dostajemy scroole 100% exp od 30 lvla.

Strona bota : ( darmowy )

http://www.centerbot.com/

Rev6 :

http://www.rev6.com/servercapacity/

Silkroad Online :

http://www.joymax.com/silkroad/

Opublikowano

Dałoby się wrócić, ale jest bardzo duża przeszkoda: Turkmussun. Wiecie, iSRO to serwer turecki można powiedzieć, bo mało jest tam polaków, anglików itp. Scam za scam'em, praktycznie nie opłaca się grać bez kumpli. Jeśliby zebrało się co najmniej 50 osób, dałoby radę zagrać, ale znając życie wszyscy na iSRO to donator'zy, więc trudno będzie grać i mieć z tego FUN.

Opublikowano

Tu cię zaskocze. Gram na Delphinus i polaków troszkę jest ;) Fakt Turków można spotkać , ale to wszędzie ... Gdzie nie pójdziesz wszędzie Turek. Może chcesz zagrać na privie ? Gdzie serwer padnie w miesiac moze 2 ? . Osoba która zaklada serwer ma na myśli wzbogacenie sie ... Co do isro ... Jestem bardzo chętny bocik działa CenterBot ( podobny do Sbota i za free )

Opublikowano

Ja jutro wbije i zobaczę zastanawiam się nad serwerem :
- Thebes

- Aquarius

- Centaurus

- Lepus

Bo tam gra dość sporo typa a polacy są na pewno :D

@e : Próbowałem teraz pobrać isro ale nic z tego mam błąd i nie wiem jak to naprawić :c

1381906542-U1015011.png

Opublikowano

Pytanie mam, chętnie też bym wrócił na isro, ale jest kilka pytań

* Istnieje ten dalej system czasowy? tzn że po jakimś czasie nie dostajemy już expa?
* Chcecie wrócić na isro czy sro-r

* Chcecie zrobić euro party/chn party czy ogólnie zrobić gildie i siedzieć razem i utrzymywać klimat :)

Jakby chociaż zebrało się tak z 30 osób, z czego by 15 grało po 5-8h+ dziennie jest to do przyjęcia :)

Opublikowano

Ja mogę grać na isro ( o ile naprawie bug z download ) Ale również mogę zagrać na SilkroadR.

Proponował bym zrobić gildie i dołączyć do jakieś uni. Co do pt chętnie bym zagrał euro ale wiadomo nie każdy jest w tym samym czasie online i nie zawsze można zrobić pt :c

Ciężko będzie zebrać tyle osób dział powoli umiera :c Miałem kilka pomysłów kiedyś na " ratowanie " ale admin mnie zbanował i już mi się nie chce teraz.

To isro czy SilkroadR ?

Opublikowano

na isro już nie ma po co wracać, fajnie gra się na sro-r, ja aktualnie gram na Thebes, wspólnie możemy założyć guild, pisac do mnie stowka albo SleepWitchMe

a co do czasu na sro-r bo ktoś pytał, tak jest masz 10h expa 100%, 3h z tego co pamietam 50% i reszte bez expa, ale jak jesteś 24/7 to o 12 rano i 17 resetuje sie pasek, wiec tylko kilka godzin jest przerwy bez expa, a jak odpalisz prem + to masz cały dzien exp ;)

Opublikowano

Ja zagrał bym z checia na jakims serwie o małych ratach ale w normalnym pt jak za dawnych czasów, umawiało sie kiedy i dawaj :D Klikało sie po kilka godzin ale chociaz była jakas frajda z tych lvli, juz nie przypomne o radosci i strachu w oczach jak giant pt sie respił :D Wtedy kazdy był podjarany i satysfakcja z zabicia ogromna.. A co mi z tego ze zaczniemy grac na isro jak kazdy bedzie na bocie ciskał? Tak to ja moge sobie wlaczyc 5 róznych serwerów i wszedzie bota odpalic...

Jak był by ktos chetny na jakies party to z miła checia.. Moze być nawet jakis privat aby było troche satysfakcji z gry.. Karawana na 60lvlach ohh yea to były czasy ^^

sygnaahort.jpg

Opublikowano

Na isro jednak nie wracam bo są opóźnienia w grze a nie wyobrażam sobie pvp... Jednak pobieram właśnie SilkroadR ( już 20% ) jakby ktoś był chętny to może jakaś mała pomoc na start :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli ktoś na poważnie myśli o grze na isro to zapraszam na serwer Lepus. Aktualnie staram sie zebrać wszystkich polaków aktywnych do jednej gildii. Jest to możliwe a osoby nowe i aktywne też się przydadzą. Tak więc jeśli ktoś na prawdę na poważnie myśli o powrocie zapraszam... Ja wróciłem po ponad 2 latach przerwy i chciałem pograć w klimacie jaki był kiedyś jak ludzie grali :D jeśli chcecie tego samego isro myśle ze się nadaje a na Lepusie jest trochę polaków tylko trzeba ich zebrać ale w tym już moja głowa :)

Jeśli ktoś się zdecyduje piszcie do Skrzypco na silku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...