Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na isro ? Ktoś chętny ?

- lukasz -

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pris powiem ci tak szczerze : byłem tak samo zauroczony isro ale niestety padło , ludzi po 2k z czego 40 graczy po 7x kont .. Natomiast na serwerze thebes ( silk r ) gra 3.5 ludzi bardzo duzo Polaków , nie ma łagow , bo na isro lag za lagiem ( wiadomo koreański serwer ) , serwer crowed , wbija sie czasami Max 10 min , duzo znajomych , a isro padło ! Wejdź na Allegro i zobacz ze wzystko jest związane z silkiem r , szybko wrócisz bo nie ma sie do kogo odezwac

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wbijać SroR, dużo polaków i jeszcze więcej typa niż na iSro. Zapraszam serwer Thebes, mam już 30lvl w jeden dzień. Można pomyśleć nawet nad gildią, powracać !

2vsrm1t.jpg

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

aż się skuszę, powróci klimacik z gry jeszcze cap 80/90^^, mam jeszcze tydzień wolnego to odpalamy, serwer jakiś wybraliście, chętnie bym zagrał z jakimś fajnym ogarniętym teamem, jak coś piszcie PW ^^

dobra, będzie za godzinkę

Opublikowano

zrezygnowałem z grania na isro, błąd mi wywalało przy pobieraniu, większość pisze ze sro-r lepsze i tam się przerzuciłem, aktualnie mam 2lv (hahah) i gra się normalnie ^^ nawet pt mam 2 strony więc ludzi troche jest gram na serwerze "Thebes" wziąłem go bo "crowded" więc sporo ludzi, jeśli spotkamy się na Szlaku to jestem Kalam, jak coś piszcie, może skombinujemy jakąś guild ^^

Opublikowano

Grałem kiedyś na serwerze Venus "97lvl" teraz to Aquarius, moje dane do logowania dalej są bo próbowałem się logować lecz nie ma konta ;/

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Wbijajcie na hammer sro, fajniutki server, często się na joba chodzi bo podwiększone raty i dużo można brać towaru, nie ma sunów na ostatni degree, tylko dwie osoby mają soma nawet broń, reszta sosy ++++ więc nie ma jakichś meega wypimpowanych sunerów, bo to też bez sensu, fajne FGW jest i CTF.  Cap odlchoolowy 70, gra się super, jedyny minusik że jest koło 100 ludzi teraz

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...