Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zlecenie] Comed, Sygnatura

Comed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tematyka: League of Legends - Twisted Fate
Wysokość: 150/200
Szerokość: 500

Kolorystyka: Pasująca do obrazka.
Dodatkowe informacje od zalecającego: Chciałbym, aby na sygnaturze był napis Kamil i cytat : Podczas gdy przyszłość większości osób jest nieznana i nieodgadniona, Twisted Fate wie, że jego zapisana jest w kartach " o ile się zmieści, jeżeli nie to proszę zamieścić inny.
Materiały do wykorzystania:

http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2013/085/d/a/league_of_legends_renders__tf_n__eve_tango_skin_by_o0tsubasanotenshi0o-d5zdk2e.png

Wynagrodzenie: Limit lajków, plusów czy innych tych śmiesznych rzeczy ;P

Proszę o nie kasowanie tematu, z racji tego iż wzór nie działa mi poprawnie ( w razie jakiś wątów zawsze mogę ten problem pokazać )

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

ecd8970f7169.png

Wybrałem inny render, bo z tamtym nic nie mogłem wykombinować. Cytat jest o wiele za długi, nie da się go nigdzie umieścić. Jeśli chciałbyś jednak jakiś dodatkowy napis, musiałbyś podać mi inny.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Forfiter, cóż to za kropka nad postaciami?
Crasher, sygnatura bardzo fajna, jednakże słabo widać napis - jeżeli byś mógł poprawić napis z dopiskiem Comed pod spodem to byłby git.

45a1e9d714fa5.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...