Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co do wymiany w moim komputerze?

TheBrekson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chce się was zapytać co mogę wymienić w komputerze od razu mówię że nie mam sporo pieniędzy i komputer jest przeznaczony do grania oraz nagrywania GamePlay'ow z gier.Na oku mam do wymiany na pewno lepszą kartę graficzną na nvidia gtx 660/670 a tu jest mój sprzęt

Procesor: DualCore AMD Phenom II X2 Black Edition 550, 3100 MHz (15.5 x 200)
Karta Graficzna Nvidia GeForce GTS 250 Przybl. całk. il. pamięci: 2797 mb
Pamięć Ram: 4 GB
Płyta Główna: MSI DKA790GX (Platinum) (MS-7550)

Hmm procesor nawet dobry to co tylko karta do wymiany? a i czy np karta graficzna przybliżona mocy gtx 660/670 jest jakaś tańsza? tylko innej firmy? bo ja nie kupie nówki bo mnie nie stać tylko używaną

Opublikowano

Ja bym proponował zamianę karty na GTX 650 Ti Boost (ta karta jest w dobrej cenie) różnica pomiędzy tym co masz, a tą kartą i tak będzie kolosalna - do tego procesor nie będzie jej jakoś szczególnie ograniczał:

http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/gigabyte-geforce-gtx650ti-boost-1gb-ddr5192bit-dvihdmidp-pci-express-ver-oc,39113.html

Opublikowano

Ja bym proponował zamianę karty na GTX 650 Ti Boost (ta karta jest w dobrej cenie) różnica pomiędzy tym co masz, a tą kartą i tak będzie kolosalna - do tego procesor nie będzie jej jakoś szczególnie ograniczał:

http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/gigabyte-geforce-gtx650ti-boost-1gb-ddr5192bit-dvihdmidp-pci-express-ver-oc,39113.html

Po O/C proca GTX660 za 600zł to naprawdę dobry wybór ;).

BOOST wyłącznie,m gdy nie ma chłodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...