Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Początek gry w Tibie.

mankior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chce zacząć gra na rl tibii bo już te otsy mnie znudziły, wybrałem już sobie profesję i bd grać knightem, mam do was pytanie co do świata na jakim grać, polecacie może jakiś, jeżeli macie jeszcze jakieś dodatkowe porady co do początku gry w tibie to proszę piszcie

Opublikowano

Możesz zacząć grać na serwerze Antica :P

Gram tam, brat i kilku znajomych ;p

Zacząłem niedawno na bocie, już mi 21 lvl sam ładnie wbił, ale jakieś itemy bym Ci załatwił początkowe :P

A co do porad to nie wiem, ale jak masz jakieś pytania to na bieżąco możesz pytać a ja bd odpowiadał :P

Jak coś to pisz w grze : Shinox

Opublikowano

Możesz zacząć grać na serwerze Antica :P

Gram tam, brat i kilku znajomych ;p

Zacząłem niedawno na bocie, już mi 21 lvl sam ładnie wbił, ale jakieś itemy bym Ci załatwił początkowe :P

A co do porad to nie wiem, ale jak masz jakieś pytania to na bieżąco możesz pytać a ja bd odpowiadał :P

Jak coś to pisz w grze : Shinox

Dzieki za zainteresowanie, co do świata to już gram z kolega na guardii kolega też od nowa teraz gra :D

Opublikowano

Może ktoś pomóc ze skillowaniem, bo troche mało ogarnięty w tym temacie jestem, mam prawie 8 lvl za pare minut dokladnie bedzie 8 a skille 15/16 leje swordem, słyszałem też że na rooku nie powinno się skillować pomoże ktoś ?

Opublikowano

Skilluje się na mainke, knightem skillujesz shielda i bron z której chcesz bic, u Twojej profesji nim większe skille tym dużo lepiej, moze wyskilluj się ładnie a potem idź expoc (main)

Opublikowano

Siemanko, chce zacząć gra na rl tibii bo już te otsy mnie znudziły, wybrałem już sobie profesję i bd grać knightem, mam do was pytanie co do świata na jakim grać, polecacie może jakiś, jeżeli macie jeszcze jakieś dodatkowe porady co do początku gry w tibie to proszę piszcie

Świat polecam non-pvp jeżeli grasz knightem bo na pvp bez pacca sobie nie poradzisz.

Nerana,Guardia,Harmonia,Celesta,Astera

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Świat polecam non-pvp jeżeli grasz knightem bo na pvp bez pacca sobie nie poradzisz.

Nerana,Guardia,Harmonia,Celesta,Astera

Już dawno sobie świat wybrałem :), pamiętam że mój kolega miał taki itemek kiedyś w tibii, że jak zabił jakiegoś potworka to używał tego itema na nim i jego skórę ściągał, jak to się zwie xD ?

Opublikowano

Już dawno sobie świat wybrałem :), pamiętam że mój kolega miał taki itemek kiedyś w tibii, że jak zabił jakiegoś potworka to używał tego itema na nim i jego skórę ściągał, jak to się zwie xD ?

Obsidian Knife ^_^

Świdwin stacja kolejowa

KOSOVO NIE JEST SERBSKIE.

Opublikowano

Obsidian Knife ^_^

dodam tez ze nie na kazdym potworku da sie uzyc.

tak wiec tu masz liste:

1 wszystkie rodzaje minotaurów: Minotaur, Minotaur Archer, Minotaur Guard, Minotaur Mage, General Murius, The Horned Fox

2 Lizardy: Lizard Sentinel, Lizard Snakecharmer, Lizard Templar i te nowe chyba tez nie pamietam ;P

3 Dragon i Dragon Lord

4 Behemoth

5 Bonebeast

4 niedlugo Halloween to kto ma paca to po zabiciu The Mutated Pumpkin mozna uzyc po przejsciu przez teleport na darashi

12345ab.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...