Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Narysuj swoją własną drogę do wyjścia! -Moja gra , darmowa

Laytoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam cię! Chciałbym Ci przedstawić moją grę o nazwie "Draw a World" , jest to gra polegająca między innymi na rysowaniu.

Na rysowaniu drogi do wyjścia, umiejętnym rysowaniu. Bo po drodze trzeba zbierać pkt (przypominające brokuły) xD.

Postać przypomina bałwana (WTF). Podczas gry radzę zamknąć oczy... (joke)

Jest to tylko ALPHA, dlatego postacie i obiekty nie wyglądają profesjonalnie.

Link do pobrania Gry:

Skan:

Jeśli pobrałeś i zagrałeś to proszę Cie, oceń. :)

Pozdro

(sorrki za brak kolorystyki, i ładnej prezentacji ale nie mam czasu bawić się w takie rzeczy)

Opublikowano

Uwaga! Ważne info!

Chcecie żeby pierw wyszedł "Pies Luntek" tzn gra platformowa czy może najpierw zrobić "Draw A World", jest to gra logiczna w której sami rysujemy sobię drogę do wyjścia, ale potrzebujemy określonej ilości pkt itp.

Odpowiadajcie poniżej !

Pszypadeg? Nie sondze...

*post napisany do adminów i globali by uświadomić im że to multi*

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

ON jest pojebany i nic innego nie mam.. Kurwa banujecie ludzi którzy coś w statusach piszą albo typowe zagywki Fapkina czyli "kogo dzisiaj zbanowac" a takich ciołków olewacie?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Pszypadeg? Nie sondze...

*post napisany do adminów i globali by uświadomić im że to multi*

OMG! Pev "pracuje" ze mną w studiu a raczej ja w jego tzn "Peevor Games Studio".. -,-

Opublikowano

Po co to synuś wrzucasz? Już widzę, jak ta "gra" przejdzie w fazę Bety...

(sorrki za brak kolorystyki, i ładnej prezentacji ale nie mam czasu bawić się w takie rzeczy)

No to po co się zabierasz za robienie "gier", skoro brak ci czasu? Nie mówię tu już o zamiarach kontynuowania tych "dzieł"...

1567846744.png
Opublikowano

OMG! Pev "pracuje" ze mną w studiu a raczej ja w jego tzn "Peevor Games Studio".. -,-

Haha pracuje z tobą w jednoosobowym studiu xD Człowieku na cholerę ty robisz 10 gier jak nawet ich nie potrafisz robić, a co dopiero dokończyć bo każda twoja gra to alpha. Idź lepiej na dwór, bo te gry co ty robisz to każdy dzieciak w wieku 11 lat zrobi.

Ahh dostał wreszcie perma za multi. I prawidłowo.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gra nawet nawet nawet, 7/10

@OFF

Pev,Laytoo,Swerq - jedna osoba.

Odpuść sobie wreszcie z tymi GÓWNIANYMI grami... Hahha mam beke bo ci sie chce przelogowywac na konta i odpisywac na swoje posty :D.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

i swerq jeszcze.

Pobrałem, pograłem i powiem szczerze że jakby autor nie był takim lamusem i by dokończył tą grę to gra by była całkiem fajna.

Lol obrażasz sam siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...