Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe gry na steam ? Jest jakis sposob

Fananit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jeden. wchodzisz na stronę tremorgames.com i wypełniasz ankiety by otrzymać punkty za które wymieniasz na gre .

strona sprawdzona i w 100 % prawdziwa. polecam.

jest też strona humblebundle.com na której kupujesz paczkę gier za grosze. 4 zł a masz 5/6 gier ale to zależy od oferty. kupiłem tam crysisa, burnouta, grę o tron, seriuous sam itd a wydałem Ok.12 zł

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Steamgifts lub gameminer. Szanse masz jak jeden do miliona ale 5 gier wygrałem. Teraz za darmo dają Mafie 2 lub Civilization 5 (linku nie dam żeby nie było że reklama.

Opublikowano

Steamgifts lub gameminer. Szanse masz jak jeden do miliona ale 5 gier wygrałem. Teraz za darmo dają Mafie 2 lub Civilization 5 (linku nie dam żeby nie było że reklama.

Ja na gameminerze swoją pierwszą grę wygrałem po 300 wejściach w giveawaye, a na steamgifts po 800, więc na pewno nie jeden do miliona :3

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Możesz mi dać za darmo CIV <3

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

"A za darmo, zabiore ile sie da, frajery he he he" - Dragon33

Zakładając, że wartość tych gier skoczy za parę miesięcy, będę w stanie wymienić je na bardziej interesujące tytuły. Przynajmniej ja nie sprzedaje na allegro po 20 zł. xD Where is your god now?

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Skoczy? Raczej spadnie ._.

76561198009257917.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Yhym xD .Rozwiązane do zamknięcia.

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...