Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co chcecie?!

Shirgerus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hm mi brakuje prostego survivalu bez jakichś durnych pierdol jak niszczenie bloków wody/obsydianu z tnt itp

oraz factions nie jakies gówno warte skrypty czy pluginy na 100 linijek kodu tylko normalny dobrze skonfigurowany factions z dodatkami takimi jak kolorowe nicki oraz walki o tereny (ZC)

><osobiście przeraza mnie ostatnio moda na *autorskie* gildie/frakcje ktore w porównaniu z factions sa tak naprawdę niczym

Opublikowano

@damianq20

nie zgadzam się z twoją opinią na temat factions że "jest najlepszy" , owszem był on stworzony dawno temu i jest ciągle ulepszany ale są też inne pluginy/skrypty jak UlimateClans by Dzikoysk Itp. Zapewne nie korzystałeś nigdy z innych pluginów niz Factions :)

Opublikowano

Dodaj lub napisz jakieś ciekawe skrypty na serwer, dodaj pluginy takie jak rwtl, bleedingMobs :)

Stwórz jakąś ładną mape, a nie jakieś badziewie oraz ogarnij administracje :)

Opublikowano

@damianq20

nie zgadzam się z twoją opinią na temat factions że "jest najlepszy" ,

owszem był on stworzony dawno temu i jest ciągle ulepszany ale są też

inne pluginy/skrypty jak UlimateClans by Dzikoysk Itp. Zapewne nie

korzystałeś nigdy z innych pluginów niz Factions :)

factions nie jest najlepsze (zależy czego szukasz) np praktycznie tylko raz grałem na polskim serwerze z towny (bylo to rok temu) aczkolwiek na zwykly survival gdzie chcemy aby frakcje rywalizowały miedzy sobą factions jest najlepszy bo:

- nie posiada wielu bugow ,caly czas aktualizowany a poważniejsze bugi szybko sa naprawiane

-plugin jest obszerny i daje ogromne możliwości pod względem ustawień (można je wprowadzać bez przeładowywania plikow z pozycji gracz)

ma jedna wadę jest wielki ale dzięki dobrej optymalizacji nie jest to problem a co takiego posiada UlimateClans..

owszem nie korzystałem z UC z uwagi na to ze nie przepadam za skryptami oraz to ze factions jak do tej pory mi wystarczał

Opublikowano

Prosty surwiwal nie nasrane pluginów bez lagów jakiet ulepszenia typu sg spleff autorskie gildie to przyciaga :D niewiem co jeszcze dobra mapa to tez jest fajnie wtedy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...