Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Tibia

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Ostatnio szukałem sobie jakiejś gierki MMORPG znalazłem Tibie i Margonem. Ale chciałbym się zapytać , o co chodzi w Tibii , co się tam robi , ogólnie jestem ciekaw tego gdyż wiem że wiele ludzi gra/grało tak nałogowo. Zagrałem w nią , można tak powiedzieć byłem chyba na tej początkowej mapie pochodziłem , chyba zrobiłem questa i dalej nie wiem co robić . I czy są jakieś polskie serwery Tibii? Nie wiem czy tutaj w ogóle mogę o to pytać , ale co tam ^^ . A więc czekam na odpowiedzi i z góry dziękuje.

Opublikowano

Tak, są prywatne serwery - często latwiej zdobywać doświadczenie itp. Jeżeli chcesz sie pobawić to polecam takie serwery, do wyboru do koloru masz w dziale OTS publikacje (open tibia serwer). W tibii miedzy innymi zdobywamy doświadczenie, zbieramy przedmioty, ulepszamy je, wykonujemy maaaase rożnych questow,handlujemy , zabijamy innych graczy, bierzemy udział w wojnach gildii i wiele, wiele wiecej :-) PS dużo osób grało nałogowo bo ta gra wciąga ;)

Opublikowano

Chodzi o to że jesteś wojownikiem. Na pierwszej wyspie wbijasz tylko 8 poziom. Następnie wybierasz swoją profesję (mag, druid, knight lub paladin) i udajesz sie na maina (wyspa nr 2, nie ma z niej powrotu na wysype nr 1 chyba ze spadniesz z podiomem do 5) i na tej głównej wyspie wbijasz poziomy, rozwijasz swoje umiejetnosci, chodzisz na questy i hunty. Możesz tez poszukac gildi aby milej sie gralo. Jesli chcialbys pograc na serio to warto zainwestowac w Pacc'a ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...