Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Czy Wy też uważacie, że popsuli tą grę?

TheMJayPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to całkowicie zniszczyli tą grę , pamiętam jak były czasy gdy chodziło się z kuszą łowców +11 i w tedy to był szpan bo nie było możliwości sprzedawnia tynków jak teraz...

W tej chwili przyjdzie jakieś dziecko co zabierze rodzicom kasę i będzie szpanować eq , lecz jednak eq to nie wszystko. Kilka osób już pisało że jest potrzebny skill , ja się z tym najbardziej zgadzam , pamiętam sam jak gnębiłem dzieci z +18 gdy ja miałem +12 , Pamiętam też te zebrania gildi w keter , teraz tą grę zrobili na kasę , a nie pomyśleli o ludziach którzy grają od początku w tą grę , Właśnie 2 miesiące temu przestałem grać gdyż jak patrzyłem jak 40 lv zabija 80 to troche porażka , powinni też usunąć te zapisywanie lv dla mnie to bez sensu jest taka gra. W skrócie mówiąc popsuli ducha rozgrywki na maxa żeby tylko zarabiać pieniądze.

Riven-Syg_nanwess.png

" Riven is my main character,
when I play it I do not feel
As a player, just like an athlete. "

Opublikowano

Powiedźcie mi jedno .

Co wam daje skill jeżeli masz kusze +12 i walisz wojowi z eq +18 6 hp ...

To kur... jak wy chcecie go zabić ? to samo innymi postaciami jak się ma eq +13 to wątpie żeby ubiło mu więcej niż 10 hp ;0 chyba że wojkiem zniszczy zbroje lub coś .

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Co wy ćpaliscie? Zrobili gre to juz troche do roboty jest. Daja update aby lepiej bylo. A wy co krytykujecie a co sie okaze gracie w to wciaz. Sami nawet nei umiecie docenic czyjejs ciezkiej pracy. Zalosni jestescie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

za bardzo ułatwili grę teraz na 1lvl masz od razu wszystkie skille,kiedyś się grało po 10h żeby wbić ten 16lvl na kapłanie i mieć pierwszy skill aoe a jak ktoś miał  np: lage +10 to było coś a teraz +18 to nic prawie,kiedyś jak ktoś miał lage +18 to było pro!! .Dużo osób grało lecz co raz większy nacisk na kasę realną zepsuło grę wiele osób odchodziło od gry lecz zawsze mnie coś mnie przyciągało ale skończyłem grać,nie dla tego żę kasa realna tylko się liczyła lecz powodu braku graczy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moim zdaniem ta gra nie została "zjebana" tylko "ewoluowała" ponieważ gra się w nią całkiem inaczej nie trzeba już tak dużo kk ładować (łatwiej się g zarabia) itp.

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No teraz bez kk rzeczywiście trudno sie wybić , no ale ja w to gram nadal . Ogólnie kk troche psuje tą grę no ale nic nie zrobimy , oni muszą na tym zarabiać ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...