Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prezent na 18

Gość cotam9994

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Wibrator, didlo, lalka dmuchana. To jest przede wszystkim obowiązkowe !

Dla niewyżytych małolatów takie prezenty są nieraz nawet nie śmieszne.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja sie skusiłem ostatnio na koszulke Jacka Danielsa :D Jak dla mnie nie ma chyba mniej kosztownego i lepszego pomyslu na prezent.

Opublikowano

Nie wiem czy to do końca na miejscu, ale - kasa.Potem ta osoba wyda ją, na co będzie chciała, a tak to kupisz jej jakiś nietrafiony prezent, rzuci potem w kąt i tyle z tego pożytku będzie.

Opublikowano

Nie wiem czy to do końca na miejscu, ale - kasa.

Coś Ty! Nie wiem dlaczego ostatnio zrobiła się moda na wręczanie pieniędzy lub innych "uniwersalnych" i mało oryginalnych podarków. Jest to co prawda praktyczne, ale mało zaskakujące i przyjemne. Takie prezenty chyba wynikają z naszego braku czasu dla innej osoby. Jeżeli z kimś się dobrze znamy to nie będzie problemu z prezentem, jeśli użyjemy głowy i kupimy coś z sercem, to sprawi to wiele przyjemności solenizantowi...

VwjVBMa.png

Opublikowano

snapback obeya, rurki, airmaxy, torba na ramie, obcisle gacie, operacja stulejki

Szkoda że nie wiesz co to znaczy swagu.. W polsce nikt tego nie ma bo tu są biedaki. To nie jest żade airmaxy... Swag to łańcuchy, zegarki ze złota i ubrania najlepszych projektantów czyli np. Gucci, Louis Vitton, Prada itp..

Beka z polaczków biedaczków :)

tumblr_mlf0klQ4XC1soug7ro10_250.gif

Opublikowano

Szkoda że nie wiesz co to znaczy swagu.. W polsce nikt tego nie ma bo tu są biedaki. To nie jest żade airmaxy... Swag to łańcuchy, zegarki ze złota i ubrania najlepszych projektantów czyli np. Gucci, Louis Vitton, Prada itp..

Tak kurwa, to niech jej/jemu kupi złoty zegarek.

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Jesteś kurwa taki bogaty :)

Idź odpalaj poloneza bo nie zdążysz jutro do szkoły.

MPC POGADUSZKI TEAM

Opublikowano

To jak taka beka z " polaczkow biedaczkow " to na chuj jeszcze w polsce siedziesz i przegladasz polskie strony internetowe ?

Odezwal sie bogacz. To badz chojny i sprezentuj swemu blizniemu cos zajebistego w stylu Swag :)

Ja dostalem doladowanie za 100 zl bo zawsze mialem puste konto xD + oczywiscie flaszeczka :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Każdy ma swoje upodobania i tyle... Jeśli kobita... Kwiaty, czekoladki lub inne glany.

Jak facet... Każdy 18stolatek musi dostać pierwszy wpierdol na urodziny. :P Tak przynajmniej mi kiedyś mówiono. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...