Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zmienić w buildzie, masterkach, jakie runy pod ap ?

McGrasus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do lolking'a:

http://www.lolking.net/summoner/eune/23044314#profile 

Mam też jeszcze kilka pytań:

Jakim champem carrować gry do golda V ? (z adc mam: vayne, draven, corki, mid: twisted fate (kompletnie go nie ogarniam), jungle: amumu, fiddlestick, evelynn, top: nasus, jax, master yi, teemo i kilka innych. Są to champy które preferuje, oczywiście mam ich więcej)(chciałbym otrzymać nagrodę za sezon)

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Graj na jungli Evelynn, ludzie dopiero w goldzie kupują pinki. Runki pod ap: Niebieskie M. Resy, Czerwone Przebicie Pancerza, Żółte Armor, Esencje Ap.

Masz mało wygranych normali, ja na twoim miejscu nie bralbym sie za rankedy. Ja mam 145 wygranych normali i dopiero jak osiagne okolo 220 to będę grał rankedy.

Opublikowano

na pewno na adc polecam vayne ... top masz ogolem mocny, nasus gry carruje jak i jax :P po nerfie tf jest duzo ciezszy,

widze ze masz do dupy runy :s

co do ap run polecam takie:

niebieskie [glyph] M res [obojetnie jakie aczkolwiek preferuje flaty]

zolte [seal] armor [flat]

czerwone [mark] m penetration [flat]

Brązowe/fioletowe [Quintessence] AP [flat]

Opublikowano

Graj na jungli Evelynn, ludzie dopiero w goldzie kupują pinki. Runki pod ap: Niebieskie M. Resy, Czerwone Przebicie Pancerza, Żółte Armor, Esencje Ap.

Masz mało wygranych normali, ja na twoim miejscu nie bralbym sie za rankedy. Ja mam 145 wygranych normali i dopiero jak osiagne okolo 220 to będę grał rankedy.

Bardzo mi zależy żeby jeszcze w tym sezonie wbić golda V+ (obramowanie i nagroda), wiem ze nie gra się od razu po wbiciu 30 rankedów. Na razie mam wygranych 127 normali. Ile musiałbym wygrać gier, zeby wbić golda V ? jestem jeszcze unranked, więc każdy win się liczy. Czy gdy wbiję gold V, to czy jak przegram kilka gier, będę silver I, czy tylko przez nie granie da się spaść ?

Chciałbym też wiedzieć kogo mainować, najczęściej biorę tak:

Top: Jax, Teemo

Bot: Vayne

Jungle: Jax, Amumu

Mid: Brak ;/

Nie wiem także kogo kupić na mida, ciekawi mnie bardzo veigar, mam możliwość grania nim na koncie kumpla, i spodobała mi się ta postać, że względu na combo jakie potrafi walnąć (Q+E+W+R/E+W+Q+R), ale z tego co wiem to dużo championów go jedzie, np. fizz, kassadin którzy są często pick'owani.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

GRAJ TFEM POD KRYTY BO DOBRY JEST JAK Z KRYTA UDERZYSZ TO CAUE HP NORMALNIE SCHODZI I ULTI DOBRE DO TIMFAJTUF MA BO AOE DEMEJDŹ BIJE A W TO WOGULE JAKIES FAJNE KARTY ŻUCA KTURE DURZO BIJOM.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Bardzo mi zależy żeby jeszcze w tym sezonie wbić golda V+ (obramowanie i nagroda), wiem ze nie gra się od razu po wbiciu 30 rankedów. Na razie mam wygranych 127 normali. Ile musiałbym wygrać gier, zeby wbić golda V ? jestem jeszcze unranked, więc każdy win się liczy. Czy gdy wbiję gold V, to czy jak przegram kilka gier, będę silver I, czy tylko przez nie granie da się spaść ?

Narazie nie znam sie na rozgrywkach rankingowych bo dopiero będę grał jak wygram 220+ normali. Ja na twoim miejscu dałbym sobie spokój. Koniec sezonu 31 października, dziś mamy 15 bodajże, wiec masz 16 dni. Jak w 2/3 dni zagrasz 10 pierwszych rankedow, wygrasz 4-6 to myślę ze będziesz w silver 3/4. Mój kolega ma wygrane 300 normali i jakiś tydzień temu zabrał sie za rankedy. Wygral 4 i jest w sliver 5. Wszystko zależy od szczęścia i czasu który przeznaczysz na grę.

Opublikowano

EJ NO JUZEK JA LUBIE GRAĆ TŁISTED FEJTEM NA KERY AD A DOSTAJE WARDA ZA TROLILILING MIMO RZE UZASADNIUEM DLACZEGO JEZD DOBRY MORZE JA TAK LUBIE GRAC A WY MI DAJECIE TUTAJ KURDE NO WARDY.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...