Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] XenoBot Przeczytaj,Uważaj!

sidodo111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce was wszystkich poinformować na temat Xenobota,otóż po użytkowaniu tego programy po 3 dniach moje konto zostało oczyszczone.Chciałem się z wami tym podzielić,żebyście uważali,bo dla mnie jest już za późno.Pozdrawiam,czekam na wasze wypowiedzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jezu, dziecko idź się leczyć ... Pozwoliłem sobie zerknąć na twoje poprzednie tematy, oraz posty, i mam pewność że masz IQ x 3 warzywa.

Witam,otóż mam problem,ponieważ od 2 godzin chodzę po tym forum i nie
mogę znaleźć działającego bota

To jeden z twoich cytatów, który świadczy o tym że jesteś zdrowo rąbnięty. Przez 2 godziny pobierałeś różne boty i żadne nie działał ? Aż trafiłeś na xenobota i cie shakowali ? Załosne ...

Opublikowano

Jezu, dziecko idź się leczyć ... Pozwoliłem sobie zerknąć na twoje poprzednie tematy, oraz posty, i mam pewność że masz IQ x 3 warzywa.

To jeden z twoich cytatów, który świadczy o tym że jesteś zdrowo rąbnięty. Przez 2 godziny pobierałeś różne boty i żadne nie działał ? Aż trafiłeś na xenobota i cie shakowali ? Załosne ...

Ty się lepiej glabie naucz czytac, wszedles na profil autora i mi cos cytujesz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...