Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Karcianka League of Legends

Szymico

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

W dniu dzisiejszym wyciekły informacje na temat karcianki League of Legends, oczywiście nie jest to potwierdzone, więc nie wiadomo, czy takie coś będzie wejdzie do gry.

Marc Merill, a dokładniej ktoś, kto włamał się w dniu wczorajszym na jego konto na Twitterze, udostępnił obrazy z rzekomej karcianki opartej na League of Legends.

„Tak, ktoś dostał się na moje konto na Twitterze. Tak, ktoś udostępnił stare screeny związane z jednym z wielu eksperymentów. Niemal cały czas pracujemy nad różnymi pomysłami związanymi z League of Legends. Niektóre z tych rzeczy mogą nigdy nie ujrzeć światła dziennego, chociaż sporo z nich mieliście okazję zobaczyć. Mowa tu na przykład o Get Jinxed, ekranie logowania Luciana, komiksie o Udyrze i Cinematic.”

W związku z powyższymi postami niestety mamy pewność, że nie jest to żadna zapowiedź, jednak zaprezentujemy Wam screeny o których mowa.

2053373338627137261535723271589667766139

rulpaKp.png

GubK3oI.png

HK7dPs2.png

GavoiKv.png

oVx4zqw.png

4sXDZ5m.png

Pozostaje mieć nadzieję, że Riot zdecyduje się kiedyś wrócić do pracy nad tym pomysłem.

Byłoby to miłe urozmaicenie, dające możliwość wypełnienia czasu oczekiwania w kolejce.

Ja osobiście bym z chęcią w to zagrał, a Wy?

źródło:

http://polskilol.pl/2013/10/14/karcianka-league-legends/

279981407253602336505.png
Opublikowano

Bardzo chętnie zagrałbym w taką karcianke. Tylko żeby przyłożyli się trochę do tego a nie robić tego na "odwal się"

Opublikowano

Fajny pomysł, mam nadzieje że wejdzie to kiedyś w życie.

Byłoby to fajnym urozmaiceniem do Ligi Legend.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Osobna gra oparta na League of Lgends, spoko ale ujrzymy ją za rok jak nie lepiej o ile w ogóle takie coś będzie.

@top Wydaje mi się że może być coś ala duel of champion.

Opublikowano

Przecież to jest już stare jak wuj. Nie liczyłbym, że to kiedykolwiek wyjdzie, a nawet jeśli to za kilka lat.

Już półtora roku temu (jakoś początek 2k12) RIOT rejestrował markę League of Legends: Supremacy. A nawet mieli już domenę supermacy.com, która aktualnie jest niczyja.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Gdybyście czytali coś z lepszych źródeł to byście wiedzieli że był to tylko eksperyment Riot'u jakich wiele, a sama gra raczej nie ujrzy światła dziennego.

Opublikowano

Co to za pytanie czy bysmy zagrali? Skoro nawet nie wiemy co to jest... Pokazales kilka screenow kilku obramowek i na tym koniec. Jezeli riot bedzie cos kombinowac to nas poinformuje.

Opublikowano

@Tiqella Skoro robią dobre gry to czemu mają nie zarabiać?

Fakt League Of Legends to świetna gra.

Może moje przypuszczenia nie są słuszne, ale gra jak HearthStone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...