Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Reset

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W jakim sensie chcesz go zresetować? Najprościej jest go wyłączyć i włączyć.Żeby przeładować serwer wpisz /reload i już nie wiem co w tym trudnego :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Jakie problemy ? Jakie marnowanie pamieci ? Nigdy mi sie nie zdazaly zadne problemy i z pamiecia tez ...

To widac ze sie znasz....

Nawet glupie multiverse sie buguje, zmieniasz sobie opcje komendami, wszystko smiga, pieknie cacy. Resetujesz serwer 1,2,3... raz wszystko dziala i nagle zrobiles reload, wiekszosc opcji nagle wraca do domyslnych...

A pamiec? Wgraj kilka ciekawszych wiekszych pluginow

przydziel taka mniejsza ilosc RAM (Uznaj ze to gracze zjadaja czy cos :)) mam tu na mysli 1 lub 2 GB tym mniej dasz tym mniej musisz zrobic w kolejnym pkt by szybko otrzymac wyniki.

Wgraj np:

- AuthMe

- Essentials

- CraftBook

- MultiVerse (+ inventories)

- Worldedit

- Worldguard

- OtherDrop

- Factions

i jeszcze odrobine podstawowego szitu. Skonfiguruj tak w miare (w sensie powklejaj jakies dropy do otherdropsa, zrob kilka gildi i flaszywych graczy, kupe cuboidow, kilka swiatow)

Powchodz na serwer roznymi graczami

i na koniec reloaduj i reloaduj i reloaduj :) w zaleznosci od tego ile ramu przydzielisz, i jak duzo wrzucisz ustawien. (cuboidy, dropy, gracze itp) w koncu wyskoczy ci error o braku pamieci podczas reladu :)

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...