Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Medal Hack

TheBob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

sorry bardzo ze piszę ten temat ale chcialem sie zapytac czy istnieje jakis hack

do dropu medali lub do wykrywania metinow

bo slyszalem ze jest jakis, ze widac z ktorej malpy wyleci...

prosze o wyjaśnienie :)

+ poleca i 5* :D

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

bo wiesz zastanawiam sie jak widze kolesia ktory chodzi po korytarzu i z co 2 grupki ma medal...

9e3aa330973f.gif

Opublikowano

a moze by się dalo zrobic hacka ktory chodzi bile malpy w lochu i zbiera drop...

próbowalem z exp botem ale nie ma mapki lochu i nie dziala ;/

9e3aa330973f.gif

Opublikowano

Powiem tyle .. 20 lvl eq +9 woj body + rekawica złodzieja i sh = 1 medal na 1 spot ( czyt. cały korytarz od tp do tp) lub nawet więcej. Farm boty działają w lochu sam osobiscie widziałem jak latało 5 botów za 1 małpa :)

Opublikowano

nie ma takiego hacka ;] może ma rękawice złodzieja :) 20 lvl i eq +9. Ale nie wiadomo czy ma jakieś bony w eQ

Opublikowano

Słyszałem coś o MonkeyHacku, czy coś takiego. Był to hack, który polegał na pokazaniu nam, która małpa ma przy sobie medal (strzałka, taka jak przy wykrywaczu kamieni Metin), ale wątpię, żeby istniał taki hack. Jest to w zasadzie niemożliwe.

Opublikowano

MonkeyHack hmmm ... właczasz metka idziesz do lochu i pisze nad małpą Medal konny ?

Opublikowano

hmm trzeba tylko jakiegoś cwanego kolesia ktory zrobi mapke lochu czy cos takiego i wkleic do exp bota Mozliwe że

w ciagu nocy nawet cale eq medali :D

9e3aa330973f.gif

Opublikowano

na elitepvpers.de kiedyś widziałem jakiegoś hacka z malpami :) nie pamietam nazwy :/ ale cos w stylu jak pisze jake345 ;]

Reklama usunięta

//D&G

Opublikowano

Mapke to chyba łatwo zrobić.

1. Sh z zoomhackiem :D

2. oddalasz na dosyc daleko i widzisz kawałek mapy i masz :D

k44kk.jpg
Opublikowano

największym problemem żeby zrobić taką mapkę żeby miała dobre proporcje! Bo inaczej to dupa

Spróbuje coś wykombinować jak się uda to wam napisze :)

Opublikowano

A ja na coś wpadłem gdyby jako mapę lochu wgrać byle jaką grafikę nawet pustą to powinno śmigać tyle że by mapy nie było widać ale jak by się gdzieś staneło i odpaliło bota to powinno śmigać

Opublikowano

taki hack oczywiscie nie istnieje wymyslil go kiedys cybuch aby ludzie sciagali te jego pliki z haslem : )

kalik.png

Opublikowano

Dam Wam mój spis działających Pr0 haxów

-Yang Hack

-Trade hack

-Monkey Hack

-Kowal hack

-Exp hack

To czołówka najlepszych haxów

Znawca
Opublikowano

taki hack nie istnieje ci co reklamowali takie hacki to robili na mapie metina w paincie kropki

tumblr_mdlhpnMlgy1r5a70zo1_500.png
Opublikowano

Zapraszam do tego tematu zamieściłem tam exp bota z dodanymi już mapami wszystkich lochów małp

http://www.mpcforum.pl/topic/106657-exp-bot-dzialajacy-na-malpach/

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma.

Jest to troche nierealne a pozatym jakim cudem ten hack by widział medal w małpie?

sygnprononame.jpg

Pomagam Robie Servery Metin2 za pomocą Team Viver Zapraszam na Profilek i Chętnie Pomoge. xD

[x] 50

[x] 75

[X]100

[x] 250 04.II.2010

[ ] 425

[ ] 500

[ ] 625

[ ] 750

[ ] 1000

[ ] Never In My Life

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...