Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MessiahCraft FreeBuild/DEDYK/24-7/ [NOWA EDYCJA] REKRUTACJA OTWARTA!

Pogrooomca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mało slotów, ale administracja jest miła, nie wyczuwam opóźnień. Tylko miasto, budynki zdają sie kwadratowe.

Co do waszego forum, radzę wam do końca miesiąca przywrucić stopke MyBB, MyBB co dwa miesiące sprawdza forum przez automatyczny skrypt. Złamaliscie 4 podpunkty licencji MyBB. Okres dwoch miesięcy wypada pierwszego grudnia.

1.Według licencji, forum może zostać usunięte z serwera bez zgody właściciela

2. Wlasciciel moze zapłacić grzywnę 15 dollarów (x4 zł)

3.bez odpowiedzi rozprawa sądowa.

MyBB ma kontrole nad waszymi forami przez API -,-.

Wasz styl nie ukazuje stopki MyBB.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up
Ale większej czcionki nie mogłeś dać?

Grałem na serwerze i wydawał się nawet dobry, ale nie trafił w moje gusta.

Opublikowano

Ech. Po pierwsze, admin może się zmieniać w moby-wszystkie dostępne. po drugie Admin jak się tp do kogoś to robi to w jakimś celu-tu tp się do graczy by ich sprawdzać na bieżąco itp. Po trzecie nie ruszałem ci NIC.

Jeżeli chodzi o sklep to była pomyłka administracji więc ja od razu naprawiliśmy -w tym przypadku obniżona została cena w skupie, a kasa graczom którzy z niej korzystali została obniżona z ponad 50,000$ do 15,000$.

Odnośnie mojego wieku to cię powinno mało obchodzić ;)

Odnośnie Konfiguracji serwera,, od tego jest właściciel, ja umiem to robić lecz nie mam haseł ani do FTP ani do innych potrzebnych mi do tego stron technicznych serwera- więc nie rozumiem twojej postawy że nic nie umiem ;)

Zapraszam więc do dalszego komentowania ;)

EDIT 1

"nie umie zrobić pluginu co wywala serwa co jakiś czas"----Usterka została naprawiona na bieżąco więc już nie wywala ;) (WYWALIŁA JEDEN JEDYNY RAZ ) ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Boże trudno się pogodzić z tym że dostałeś bana za OBRAZĘ ADMINISTRACJI? Wytłumacz mi tylko jedna rzecz PO CO MI TWOJA TRZCINA? skoro mogę sobie ja dać 3 różnymi komendami a także z GM ;)? więc po co miałbym ci to robić? a co do tp nie mogłeś mnie widzieć ponieważ byłem niewidoczny dla graczy ;)

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...