Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SuperRewards - We have detected suspicious activity coming from this IP

sudiah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zna ktoś może sposób jak się pozbyć tego błędu :

We have detected suspicious activity coming from this IP.
If you are receiving this in error, please contact customer support. (code: 34m4n).

- Robiłem już nowe konta

- Zmieniałem IP, używałem AOL'a i innych programów

- Mam ten błąd na przeglądarkach : Internet explorer, Firefox, Google chrome

- Czyściłem historię Ccleanerem

- Zakładałem konta na różnych mailach

I nadal mam ten problem. Ma ktoś może jakiś pomysł co jeszcze można zrobić ?

Opublikowano

To jest troszkę bez sensu, ponieważ chciałbym sobie doładować SM'ków na, załóżmy kilku - kilkunastu kontach, więc co reset aol'a musiałbym wysyłać maila z prośbą o "ułaskawienie" :O.

Opublikowano

Nie moge edytować poprzedniego postu. Gdy próbuje kliknąć "Wyślij zmieniony błąd" wyskakuje mi error. Tak więc jednak odinstalowanie hamachi nic nie dało. Na 2 kontach udalo mi się wypełnić reklamy a na 3 znów ten błąd.

Wiem, ze sponsor nie pozwala na zmiane IP. Źle sformułowałem pytanie. Powinno one brzmieć - Skąd sponsor wie, że to ta sama osoba ?

Opublikowano

Nie moge edytować poprzedniego postu. Gdy próbuje kliknąć "Wyślij zmieniony błąd" wyskakuje mi error. Tak więc jednak odinstalowanie hamachi nic nie dało. Na 2 kontach udalo mi się wypełnić reklamy a na 3 znów ten błąd.

Wiem, ze sponsor nie pozwala na zmiane IP. Źle sformułowałem pytanie. Powinno one brzmieć - Skąd sponsor wie, że to ta sama osoba ?

Bo każde konto ma inne id.

Niezależnie przez jakie ip wejdziesz, ale znajdujesz się na tym samym koncie, więc wchodząc w oferty masz w linku id, by odpowiedniej osobie doładowało punkciki :)

Myślę, że rozumiesz o co chodzi.

A jeżeli na innych kontach też tak jest, to przypuszczam, że po prostu zablokowali robienie reklam na np. Amerykańskim ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...