Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powracamy !

Polska000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem wam ze w silka nie gram już ładnych parę lat. bodajże od czasów powstania rusro :) jakie są zmiany prócz tych już podanych? coś słyszałem o monetach?

Opublikowano

Siema ; D jak co to ja gram na Cetus 89 lvl ;P

Zarejestrowałem siena stronie CenterBota, ściągnłąem go, na YT patrząłem na jakiś turtorial ale zbytnio nie umiem ogarnąc tego bota żeby sie uruchomił, podpowiedziałby mi ktoś co i jak zrobić? :>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie grajcie na prywatnych serwerach , bo wiadomo z góry że padnie ( nie każdy ale 3/4 pada ). Polecam na isro grę z tego względu że gra sie przyjemnie , w 4 tyg wbiłem 71 lvl ( nie jestem graczem co ma włączony komputer 24/7 ) Kolega wbil w 3 dni 32lvl także polecam :) Wiele konkursów eventów i scrolii z expami dużo sie pozmieniało . Nick Centez Odnośnie guild

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak czytam te komentarze i nie ukrywam że są one bardzo zachęcające do powrotu , tylko właśnie , Sro-R czy Isro ? gdzie się bardziej opłaca ? z góry dziękuje za odpowiedź ;)

Nick ING : Hantyr

Opublikowano

Tak czytam te komentarze i nie ukrywam że są one bardzo zachęcające do powrotu , tylko właśnie , Sro-R czy Isro ? gdzie się bardziej opłaca ? z góry dziękuje za odpowiedź ;)

no właśnie gdzie teraz zacząć na isro znów... czy rsro... tam chyba nie grałem i jeszcze jaki serwer proszę o szybką odp to może jeszcze dziś będę będę na Silkroad-r Threbes czy jakoś tak zaczełem ściągać all

do kogo pisać?

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Ja tez myslę nad powrotem;) poczytalem troche co sie dzieje na isro i rsro, i w sumie sam nie wiem na co sie zdecydowac, z jednej strony na isro dalej duzo turkow z drugiej z rsro jedt strasznie widoczne pay2win. Oj chcialoby sie powrocic do czasow sprzed 2 lat jak byla ekipa i klimat..

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja właśnie zacząłem grę na sror Merv, jest dużo polaków, dużo polskich gildii, jeśli ktoś chętny na wspólnę grę od początku to gg 40295492 lub nick w grze Czubaty :) Bardzo przyjemnie się gra :)

ThugLife !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wbijać SroR, dużo polaków i jeszcze więcej typa niż na iSro. Zapraszam serwer Thebes, mam już 30lvl w jeden dzień. Można pomyśleć nawet nad gildią, powracać !

2vsrm1t.jpg

Opublikowano

tak tak , Serwer thebes.. :) jedyny serwer który wogole żyje .... :) czasami wbija sie po 5-10mi na serwer ale myślę że to nie problem jak każdy lubi dawny klimat silka ;) Wracjać do tematu : Serwer Thebes , silkroad r

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...