Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy internet 4MB/s jest szybki ?

Gość szanio22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie mam obecnie 512kb/s z ferlab (radiówka) płacę 30zł chcę się przeżucić na coś szybszego , i mam właśnie do wyboru 4MB/s też z ferlabu cena 54zł

Tu jest link oferty http://www.ferlab.pl/oferta.html

Opublikowano

80 zł za internet 6 Mb/s to strasznie dużo. W UPC za 85 zł masz neta 250 Mb/s. Zobacz czy możesz jeszcze z jakiegoś innego operatora skorzystać.

@down Tak, mam takie limity w UPC że ja nie mogę.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

80 zł za internet 6 Mb/s to strasznie dużo. W UPC za 85 zł masz neta 250 Mb/s. Zobacz czy możesz jeszcze z jakiegoś innego operatora skorzystać.

Taaak, net 250 Mbps, ale masz limity po 15GB na miesiąc, dziękuję postoję...

Sprawdź wszystkie opcje jakie u siebie masz, bo te ceny to z kosmosu.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Sam obecnie mam mobilny 2mb/s 14gb transferu i jako tako sie sprawdza. Jak coś pobieram to w nocy, bo nie ma limitów na transfer. Czasami nie starcza mi te 14gb ale to na 1-2 dni przed odnowieniem. A jakbym miał 4mb/s to bym sie chyba cieszył :D Bo dla mnie to szybko xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jak nioe masz dostępu do normalnego neta to weź sobie mobilny(Z orange/ery, tam mają bez limitu w nocy). Ja teraz mam z ery, 20+mb download, 3+mb upload i ping 60 ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...