Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy grać szamanem?

Sewex7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od 5 lat gram w prywatne serwery metin2. Na Pl'u nigdy nie grałem i chce właśnie zacząć na s26 ( Solar) ;D

Moje Pytanie brzmi, czy opłaca się grać Szamanem na Globalu?. Ponieważ na Prywatnych serwerach to grałem tylko i wyłącznie szamanem i nic więcej ;).

Czy dam rade grać na Pl'u?
z Góry dziękuje za Odpowiedzi i Pomoc ;>

Opublikowano

Polecam Ci zagrać szamanem, łatwo może ktoś na początku podexpic, do dropu tez jest niezły ale wiadomo lepiej założyć dropka. Antyki są tanie i bardzo często widać 40+, lecz takich zwykłych nie za bardzo ale to raczej nie problem.

Opublikowano

Spokojnie możesz zaczynać grę Szamanem to postać jak każda inna.Jak nie będziesz dawał radę zawsze cię ktoś podexpi za bufy.Ale do dropu będziesz potrzebował jakieś innej postaci.Pamiętaj też że twoje skie są tanie, ale ciężko je znaleść na sklepach bo większość graczy nie zbiera KU dla szamana.

Pozdrawiam AsPol.

Opublikowano

no piszesz ze grales na privach szamanem wiec nie wiesz jak staty i skile ladowac? zazwyczaj laduje sie 2int 1 pz po wymaxowaniu int mozna sie pokusic o ladowanie w zre ale to musisz miec eq dobre i sporo pz a jezeli takiego eq nie bedziesz miec to laduj max pz skile sa zalezne od tego jakim szamanem bedziesz grac bo nic nie piszesz na ten temat ale to tak w skrocie ja polecam ci gre helerem naprawde postac dobra do pvp jak i z dobrym bufem potrafi ogarnac bardzo duzo(sam gralem helerem i tylko nim zarabialem) wiec tak build helera to polecam rzut przywolanie leczenie zwinka jak i mozesz wbic szybciej zwinke niz leczenie kto co woli

Opublikowano

no piszesz ze grales na privach szamanem wiec nie wiesz jak staty i skile ladowac?

a Prywatnych serwerach jest owiele szybszy exp, więc dawałem zawsze na początek sam Int, potem jak leciało :D

Opublikowano

Nie polecam grać szamanem bo na wojnach (90+) mają roski, abs na magie i gdy noramlnie bijesz 15k z przywołania, tam bije 3-4k max :/ Na małych lvlach (do 70) Coś może zdziałać

Opublikowano

Na początku będzie trudno bo za mało ataku, na 35lv+ zacznie się gra :) Mogę polecić grę szamanem, mam kolege z gildii na PL i bardzo dobrze mu idzie. Aktualnie ma 53lv

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

A Ktoś ma możę Linka do Pobrania Pl'a z Torrentów? Ponieważ słyszałem, że w programie gameforge się nie opłaca ;x

z tego programu pobiera z największą prędkością (bez limitów) więc się opłaca. Nie ma już oficjalnego clienta na torrentach

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

no na 35 zrobisz boja ogarniesz eq zaczniesz robic skile i biologa to ani sie obejzysz i 75wbite tylko podstawa zeby szamanem szlo zarabiac potrzebujesz mozliwie jak najlepsza bron celuj w antyka sr 40 min i kd+4 zbrojke ogarniesz jakas 1,5-2k pz + atak + strzaly lub do pz i bedzie szlo az milo na 55lvl z duza iloscia krytyka i ok 14k pz antyk sr 40 +9 dasz rade ubic 9 ogonow z dzika lub wierzchowca z atakiem tylko musisz nauczyc sie blokowac tak zeby ani ty ani on cie nie odpychal a na tym lvl dosc dobrze z niego kamole leca bo tak wbijalem skile do P

Opublikowano

ogolnie na pl jakos juz nie ma tego klimatu co kiedys, jak chcesz zagrac jak na "dawnym" Pl to zapraszam na wom2 malo kto biega w itemach +9 itd. fajny serwik :3 w 17 jezykach :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...