Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pismo o grach

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie możecie mi polecić najlepsze pismo o grach? Jestem graczem konsolowym, dokładnie PS3 tak więc interesują mnie gry między innymi dostępne też na PS3.

Opublikowano

CD Action only. Masz tam recenzje najnowszych gier na PC jak i PS3 i Xboxa 360. Są również nowinki techniczne, fajne pełne wersje i wiele więcej zalet. Jeśli nigdy nie czytałeś to polecam, bo według mnie najlepsze pismo o grach w Polsce.

Opublikowano

No właśnie nigdy nie czytałem żadnego pisma o grach a jestem ich wielkim fanem. A możesz mi powiedzieć ile kosztuje oraz co ile się pojawia nowe pismo? A kupno to myślę, że w empiku dostanę?

znalazłem już wszystko na ich stronie. Tylko tak się jeszcze zastanawiam, bo ja gram tylko na PS3 więc gry jakieś tam tylko, które wychodzą na PC średnio mnie interesują.

Opublikowano

Nie martw się te pismo jest o grach na wszystkie platformy, więc gier na PS3 nie brakuje. Wszystkie gry są fajnie zrecenzowane, są plusy i minusy tych gier, ocena, zapowiedzi gier, które wkrótce wyjdą. Sam posiadam sporą kolekcję CD Action i mogę Cię zapewnić, że jak sobie kupisz to nie pożałujesz, a gry z płyty dołączonej do miesięcznika możesz pożyczyć/sprzedać kolegom, bo są tam nie byle jakie tytuły.

Opublikowano

CD Action only. Masz tam recenzje najnowszych gier na PC jak i PS3 i Xboxa 360. Są również nowinki techniczne, fajne pełne wersje i wiele więcej zalet. Jeśli nigdy nie czytałeś to polecam, bo według mnie najlepsze pismo o grach w Polsce.

Jedyne pismo o grach. Potem jeszcze są tylko o konsolach (Play bodajże) ale to jest już ostatnie papierowe pismo o grach PC i na konsole.

Opublikowano

Play nie polecam. Jest cienkie i słabe, no, ale przynajmniej trochę tańsze, ale i tak nie warte swojej ceny- 9,99 zł. Może CD Action kosztuje z 16 zł, ale w 100% warto je wydać.

Opublikowano

Kiedyś bym polecił Komputer Świat gry... Ale w grudniu 2012 roku, zaprzestali wydawnictwa tej gazety przez zachodzące zmiany na rynku... Pisali tam o konsolach... A to paradoks, bo sam od tej gazety zaczynałem przygodę z komputerami.

Play tak samo, w 2012 roku zakończył wydawnictwo... Chyba ten sam powód co KŚGry...

Więc pozostały ci tylko PSX Extreme lub CD-Action...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...