Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co o tym sądzicie ?

maciej12203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie w kolejnym mym poście tym razem w temat będzie się opierał na minecrafcie i nagrywaniu go na YouTube .

Nie dawno nasunęła mi się taka myśl żeby napisać temat ... Co ludzie sądzą o nagrywaniu minecrafta na YouTube i czy wolą oglądać minecrafta czy inne gry np . akcji .

Było wiele tematów związanych z podobnymi tematami czyli minecraft i nagrywanie go na YT ale chcę się przekonać jak to jest z osobami odwiedzającymi też te forum ale chyba wiem jaka jest odpowiedź ale wolę się upewnić i myślę że będzie duża dyskusja co do tego wszystkiego ale to przekonamy się nie długo . Także możecie teraz wyrazić swoje zdanie i co o tym wszystkim sądzicie :) Chętnie poczytam i także wypowiem się co ja sądzę na ten temat :)

Dziękuje za uwagę i pozdrawiam !

Opublikowano

Moim zdaniem, to tego minecrafta na youtube jest za dużo! Wszyscy już rzygają (dosłownie) tym minecraftem, bo dużo gameplayerów zaczynało od minecrafta. Ja najchętniej oglądałbym Team Fortress i gry które mają bliską premierę i cieszą się największą liczbą oczekujących na nią c: MineCraft o przeszłość C:

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Tak właśnie myślałem ... i taką myślą kierowałem sie gdy zakładałem kanał " tego minecrafta na youtube jest za dużo! Wszyscy już rzygają (dosłownie) tym minecraftem " Teraz rozwijam kanał i narazie wychodzi mi to nieźle :) ale czekam na wypowiedź innych i jestem ciekawy czy nadal wszyscy będą mieli to samo zdanie :)

Opublikowano

Może się pochwalisz kanałem? c: Zawsze można połapkować i pooglądać ^_^ Lubię oglądać nowe kanały :3

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Uściślijmy, dzieci oglądają i "jarają" się filmikami z Minecrafta, różnymi kanałami "znanych" youtuberów.

Dorośli jeżeli już coś śledzą, to raczej bardziej poważnego.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Łatwiej zdobyć sławę wśród dzieci, niż dorosłych więc tutaj masz do wyboru drogę: Poważny kanał - Nagrywaj coś poważnego typu recenzje świeżutkich gierek, lub mało poważny kanał (łatwy sposób na fejma) - nagrywaj gameplaye z gier z dodatkiem śmiesznych słów, popularnych zwrotów i ogólnie rozbawiaj publikę dodając do tego głupoty (np: Rojo, Tivolt). Osobiście jak sam miałbym nagrywać coś z gier, pewnie bym wybrał drugi sposób, prościej zaistnieć w tym świecie :3

76561198009257917.png

Opublikowano

Wole filmiki z innymi grami.Gameplay'e z jakimis nowymi grami przykladowo BF 4.Stare gry sa fajne,ale bez przesady;P Najlepiej nagrywac nowe gry.Dobrze jest ''znac sie'' na tych grach i dawac w filmikach jakies ciekawostki itd

ie068n.jpg
Opublikowano

@chcę też filmy jak Atomek z tf2

@topic ogólnie z tego minecrafta za dużo jest filmów. nie lubię lets playerów gdyż nudzą i te dzieci które kręcą powinny jeszcze 2 lata wstrzymać się z dawaniem głosu do filmów.

ogólnie ciekawe kanały by były z trickami , bugami do znanych gier i tłumaczeniem jak grać daną klasą /bronią. a minecraft..... mimo że go lubię nie oglądam filmów o nim bo od tego jest minecraft wiki

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Czyli werdykt jest jedno znaczny :

- Ludzie wolą oglądać filmy z różnych gier a najlepiej z jakiś starszych albo najlepiej z najnowszych ( świeżynki zaraz po premierze )
- Minecraft już się przejadł wszystkich i jest go za dużo na YouTube

- Starsi wolą nowe gry i bardziej ich to interesuje na YouTube niż minecraft

Nadal możecie pisać co sądzicie na ten temat ale dodam jeszcze jedno a właściwie dwa pytania :
- Jakie typy gier najchętniej wam się ogląda lub jakie typy gier najbardziej lubicie np. Akcji itp :) ?

Dziękuje i pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...