Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd pobieracie Filmy / Gry / Muzykę?

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Mam pytanko, skąd pobieracie gry / programy?

Szukałem na Darkwarez, ale tam są same śmieciowe stonki typu catshare - nie dosc że pobiera 100kb/s to jeszcze z limitami co ile mozna pobierac pliki..

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Muzykę biorę tak: znajduje ją na yt i konwertuje jedną z tysięcy stron typu "convert YouTube to mp3" :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Jedna że stron (nie oidam ci jej bo jestem na fonie) ma funkcję że dodajesz cis na pasek zakładek i jak oglądasz film i chcesz go ściągnąć to klikasz i cię orzekieriwuje na stronę :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Cześć :)

Mam pytanko, skąd pobieracie gry / programy?

Szukałem na Darkwarez, ale tam są same śmieciowe stonki typu catshare - nie dosc że pobiera 100kb/s to jeszcze z limitami co ile mozna pobierac pliki..

No bo ludzie wrzucają na takie servisy ponieważ zarabiają na pobieraniu z ich linków.Nikt Ci do końca za darmo nie da.

Najlepiej wykupić premium na którymś tych servisów i pobierasz z max prędkością.

Opublikowano

Tak szczerze? iTunes. Bo? Bo wspomagasz twórców :3
Jest wiele też innych stron na których idzie dofinansować twórców, którzy ciężko pracowali, abyś mógł tego słuchać ^_^

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

OK, dzięki ;)

a Gry?

Nie chce robić 2 tematu: Znacie te stronke?

http://www.fabrykakluczy.pl/gra/battlefield-9/battlefield-3-pl-limited-edition-cdkey-klucz-origin-83.html

Brać czy kupić drozej na Origin? Mam preorder na BF4, ale pograłbym w 3 :)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

Muzyka - zagraniczne warezy. Nawet nie tykaj polskich ścierw, gdzie gimbusy uploadują przez 10h pliki na domowym łączu, a matka płaci za prąd. xdd Filmy/gry torrenty, ale radzę jakieś prywatne trackery, bo ludzie używają seedbox'ow i praktycznie zawsze zdobędzie się to co szuka.

Pomogę z matematyki, PW.

Admin Cienia
Opublikowano

Tematy na temat piractwa też nie są mile widziane, jeśli już coś oglądać to youtube/kinomaniak.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kto powiedział że ktoś chce piracić? Może mam coś swojego, ale chcę pobrać kopię dla własnego użytku?

Opublikowano

Tematy na temat piractwa też nie są mile widziane, jeśli już coś oglądać to youtube/kinomaniak.

Nie rozumiem tej zasady co panuje na forum

" Polska policja dementuje twierdzenia ZAIKS-u i zaznacza, że pobieranie plików z internetu nie jest nielegalne i nie grozi za to odpowiedzialność karna, choć ich udostępnianie w ramach sieci p2p już jest "

A wiec sciaganie ich na komputer nie jest karane ...

Lecz udostepnianie ich jest karane ;x

Wiec nie wiem w czym problem podanie pirackiej strony.

@ Topic polecam torrenty.org Placisz za rejestracje ale masz tam wszystko i konto aktywne masz na zawsze :)

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Pobierasz plik i masz jakiś określony czas, po czym musisz ten plik skasować - Było w gazecie kiedyś x_x

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

Pobierasz plik i masz jakiś określony czas, po czym musisz ten plik skasować - Było w gazecie kiedyś x_x

Ja tak robię, pobieram jakiś utwór i kasuje go po 24h i znów pobieram i tak w kółko :)<3

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Oj tam oj tam.Mysliscie ze policji sie chce i niema co robic xD tylko namierzac ludzi ktorzy sciagaja pliki ? Jakby weszlo acta to owszem ... Ale nie slyszalem zeby komus kompa skonfiskowali.Ja tam sciagam ile mozna ;P filmy muzyki gry;P

ie068n.jpg
Opublikowano

Haszkod

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...