Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry MMORPG w stylu Anime

DeathMaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(jezeli wybrałem zły dział, to przepraszam ;x)

Witam!
Poszukuję gry MMORPG Anime lub czegoś podobnego do metin2 :D. Najlepiej, aby gra cechowała się:
- średnią/dużą ilością graczy (ale na to mozna w miare przymknąć oko)
- nie musi posiadac polskiej wersji oraz duzej ilosci polskich graczy.
I co najwazniejsze - dawala przyjemnosc z gry. Nie musi byc to mmorpg na dlugie tygodnie, ale wolne chwile :).

Teraz niestety część która utrudniła znalezienie mi tego typu mmorpg... wymagania.. Posiadam
512 MB RAM, pentium4 2.8 ghz, no i .. karte intela -,- gdzies w systemie znalazłem, ze ma ona ponoc 128 MB, chociaz nwm czy to mozliwe w integrach, ale nie o tym teraz mowa. Czy dałoby rade znalezc taką lub podobną grę? Najlepiej, aby wymagania nie byly na styk np. z ramem (bo ciutke jeszcze sam system pobiera itp.). Dodam, ze szukalem na yt/google i za duzo ciekawych gierek nie znalazłem :(.

Edit:
Grałem w:

Metin2
Nostale (doosc dluugo ;x)
eden ethernal
4 story
Shaiya
Runes of Magic
WoW
Tweleve sky 2
Elsword
Airrivals

Opublikowano

Fakt, tyle, ze zapomnialem dopisac w co gralem.. czyli o najwazniejszym.. (juz zedytowane). W NT gralem dosc dlugo, bo okolo 3/4 lat, wiec odpada ;/(znudzila mi sie troche ;x). Dlatego wlasnie szukam gry typu anime, jednak niekoniecznie.

Opublikowano

Znalazłem na tej, jak i 2 innych stronach, ze wymaga 512 MB ram, wiec nie odpali, bo sam system troche pobiera 3;. Czyli szukam dalej : d. Dodam, iz ostatecznie nie musi to byc anime, moze byc to najzwyklejsze mmorpg.

Opublikowano

Hmmm... czy byłby ktoś w stanie wypowiedzieć się na temat gry FlyFF (Fly For Fun)? Zaciekawila mnie ta produkcja, jednak wolałbym uslyszec zdanie forumowiczów :).

Opublikowano

Hmmm... czy byłby ktoś w stanie wypowiedzieć się na temat gry FlyFF (Fly For Fun)? Zaciekawila mnie ta produkcja, jednak wolałbym uslyszec zdanie forumowiczów :).

Mnie jakoś nie ciągnie do takich gier (Anime), ale muszę powiedzieć że gra jest fajna, tylko całą atmosferę psują ceny w IS.

Jeśli chcesz chwilę pograć to jak najbardziej, a jak na dłużej to szkoda kasy na IS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...