Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Konkurs - Najlepszy spis w dziale Minecraft

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Arcymistrz
Opublikowano

Trochę duża różnica pomiędzy nagrodą za 2,a za 3 miejsce jak dla mnie

Nie ma innej możliwości.

MPC Champion jest za turnieje, a black member za konkursy organizowane przez administrację, albo spore konkursy odbywające się w dziale.

Arcymistrz
Opublikowano

Nagrody za 1, 2, 3 miejsce są per dział tzn. osobne nagrody za tutoriale pod każdy dział, czy wszystko razem? :-)

Jedna osoba ma prawo do opublikowania tylko jednego spisu ze wszystkich kategorii na konkurs niezależnie od działu.

Opublikowano

y... mam to napisać w dziale Zarządzanie Serwerem czy gdzie?

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Opublikowano

y... mam to napisać w dziale Zarządzanie Serwerem czy gdzie?

To już zależy od Ciebie, czy chcesz robić spis launcherów, modyfikacji (w moddingu), czy pluginów, skryptów (zarządzanie serwerem)

343731479829004887779.png

Opublikowano
Dlaczego tematy zgłoszone do konkursu są zamykane?

Przecież dobry spis charakteryzuje się(oprócz odpowiedniej i odpowiednio przedstawionej treści) głównie tym, że jest regularnie aktualizowany czego nie będziemy mogli robić gdy tematy będą zamykane.

Arcymistrz
Opublikowano

Jest to zrobione w celu zapobiegnięcia oszukiwaniu.

Tworząc temat jest on już gotowy, a aktualizacja przez tydzień może poczekać.

Zwycięskie tematy zostaną otwarte po zakończeniu konkursu.

Opublikowano
Niby macie rację, ale jeśli jednym z kryterium oceny jest(?) zwartość/ilość elementów w spisie, to osoby które zgłoszą swoje tematy pod koniec terminu mogą mieć ich(elementów) więcej.

Pytanie: Czy zawartość/ilość elementów w spisie jest jednym z kryteriów oceny?

Arcymistrz
Opublikowano

Im więcej tym lepiej - oczywiście wszystko aktualne.

Każdy ma czas oddać do 22.10, nie ma tego, że kto odda szybciej ten ma lepszą ocenę.

Opublikowano

Błąd w punkcie 8.

Po stworzeniu tematu z prefiksem [Konkurs] zostanie od zamknięty przez moderatora w celu zapobiegnięcia oszustwom.

Prawidłowo:

Po stworzeniu tematu z prefiksem [Konkurs] zostanie od zamknięty przez moderatora w celu zapobiegnięciu oszustwom.

Opublikowano

Mam pytanie.

Jak napisze teraz temat, ale go nie zgłoszę, ponieważ będę dokonywał poprawek i zgłoszę go dopiero dzień przed zakończeniem konkursu to spis zaliczy się do konkursu?

Przechowywać to wszystko na kompie w NotePadzie trochę nie za fajnie.

Opublikowano

Czas masz do wyznaczonej daty.

Prace oddane po zakończeniu konkursu nie są brane pod uwagę.

Czy możesz mi udzielić prawidłowej odpowiedzi?

Jak napisze teraz temat na mpcforum, ale go nie zgłoszę, ponieważ będę dokonywał poprawek i zgłoszę go dopiero dzień przed zakończeniem konkursu to spis zaliczy się do konkursu?

Twoja odpowiedź nie jest zgodna z moim pytaniem.

Chodzi o to, że chce napisać post i np. jutro dokończyć. Czaisz czy nie za bardzo?

Opublikowano

Jest zgodna ;).

Nie, nie liczy się.

Sorki, że się wcinam, ale wg mnie podałeś nie prawidłową odpowiedź, wyjaśnienie poniżej ;)

8.Po stworzeniu tematu z prefiksem [Konkurs] zostanie od zamknięty przez moderatora w celu zapobiegnięcia oszustwom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...