Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbiór zakupów z allegro na poczcie.

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem, że jest możliwość odbioru zakupów z allegro na poczcie. Nie mam jednak pojęcia jak to zrobić. Proszę więc o wytłumaczenie, co zaznaczyć przy kupnie, abym mógł odebrać paczkę w danym punkcie (na poczcie).

Opublikowano

Paczka Ci przyjdzie do domu - możesz też powiedzieć, żeby listonosz zostawił Ci awizo (lub udawaj, że Ciebie nie ma B)). Potem tylko idziesz na pocztę z z tym awizo (i chyba z dowodem osobistym) i tyle ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Bierzesz awizo które listonosz zostawia w skrzynce i idziesz z tym na poczte, tutaj nie ma wiele flozofii. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

widocznie chce anonimowo

załatwiasz sobie z wysyłającym by wysłał np na paczkomat czy do kiosku ruchu ( paczka w punkcie czy coś podobnego )

na poczcie odbierzesz jak sobie założysz skrzynkę pocztową, box

przy okazji, poczta prowadzi usługi odbioru dowolnej przesyłki pocztowej do dowolnego punktu pocztowego bez dostarczenia przesyłki czy awizo tzw E-PRZESYŁKA , nie chce mi się szukać o tym informacji , rusz głowa i sobie poszukaj na stronie poczty czy wybierz się sam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Odnosnie zakupow, musisz dogadać się ze sprzedającym. Z reguły, kiedy listonosz nie zastanie Cie w domu, zostawi awizo i bedziesz bez problemu mogl odebrac to na poczcie

Opublikowano

Wybierasz opcję dostawy do domu Pocztą Polską. Jeżeli listonosz Cie nie zastanie, albo zwyczajnie nie będzie chciało mu się ciągnąć ze sobą paczki wówczas zostawi w skrzynce awizo - taki papierek upoważniający Cie do odbioru dostawy z twojej placówki pocztowej.

VwjVBMa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...