Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaka mi gre polecacie

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie chce na noc zostawic pobieranie ale nie mam weny po prostu co pobrac gra ma byc akcji najlepiej chcialem maxa payna 3 ale przez noc sie nie pobierze przy pobieraniu 500 kb/s, wszystkie cod przeszedlem chcialbym zeby to bylo cos nowego nawet z 2013 roku ;d napiszcie tez czy fajna i wgl zebym nie pobieral na marne

Opublikowano

Metro: Last Light. Jedna z najlepszych gier w jaką grałem ostatnio. Polecam nawet jeśli nie grałeś w poprzednią część.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

gralem w 2033 3/4 gry przeszedlem i format mialem nie zamierzam nadal grac nie lubie stworkow wole strzelac do ludzi a last night w ogole nie pobieram a dostalem keye za darmo jak crysis 2 maximum edition ktorego przeszedlem i w crysisa 3 tzw warhead czy jakos tak nie zamierzam grac

Opublikowano

Sp blacklist 20gb lecz warto 8h kampania

Saints row 4 ok 8gb

Outlast 3gb horrorek

Zobacz na yt na kanał graszorg bedziesz miał recenzje

Opublikowano

wlasnie sie zastanawilame nad sprintell cell blacklist ale nei wiem czy jak teraz wlacze jutro do 11 pobiore

saints row 4 odpada jakas kosmiczna wgl sr 3 jeszcze w miare mozna bylo sie bic nie bylo tyle kosmosu a 4 to poraaka nie mowiac o 2, nie lubie horrorow,nie, nie boje sie tylko mnie nudza gralem w pare takich i lipka troszke ;p

sprintell cel skradanka oplaca sie? grac myslalem cos nad medal of honor warfighter lubie takie gry ale podobno sie cos grzeje w ktorejs misji jak czytam na torrencie kazdym

patrzalem tez na black ops2 nie podoba mi sie az tak bardzo ale pograc mozna tylko tez cos nie tak co o tym myslicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...