Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszust?

bartek1899

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30 komentarzy .. ; x ja tam bym nie ryzkował

btw. ktoś mi wytłumaczy czemu ludzie kupują klucze po około stówie gdzie na oficjalnej jest za 80+zł?

Opublikowano

Nie rozumiem, cena na allegro to 99.90 zł, a na minecraft.net oscyluje w granicach 100zł. Jaki jest sens kupować na nieoficjalnych portalach klucze, jeśli za tą samą cenę można mieć kod z zaufanego źródła, w szczególności, że od ponad 2 lat jest dostępnych wiele sposobów płatności.

Rozumiem, że Allegro to "nieoficjalne źródło". Fajnie :-)

Po drugie, ci, którzy próbowali kupić kod na stronie Mojang wiedzą, ze to jest dość trudne. Wątpię, że ktokolwiek z was to zrobił. Ja, posiadając kartę VISA nie mogłem kupić kodu na tej "oficjalnej stronie". Zdziwieni? Sprawdźcie sami czemu tak trudno kupić kod a później narzekajcie, że na Allegro to, sramto i owamto.

By wszystkim żyło się lepiej :)

Opublikowano

Kupywałem tam, właśnie ten sam klucz. Wszystko ok, dostajesz od razu gdy dostaną oni pieniądze ;)

Skoro ty kupiłeś ten sam klucz i go aktywowałeś, to jemu już nie zadziała :/

@Edit

Podejrzane.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Popatrz na cenę. Jeżeli około 70 zł to nie fake.Patrz też na ilość towaru

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Rozumiem, że Allegro to "nieoficjalne źródło". Fajnie :-)

Po drugie, ci, którzy próbowali kupić kod na stronie Mojang wiedzą, ze to jest dość trudne. Wątpię, że ktokolwiek z was to zrobił. Ja, posiadając kartę VISA nie mogłem kupić kodu na tej "oficjalnej stronie". Zdziwieni? Sprawdźcie sami czemu tak trudno kupić kod a później narzekajcie, że na Allegro to, sramto i owamto.

Nie wiem skąd taki problem, ja dwa lata temu normalnie przelewem kupiłem tam giftcode. Tak Allegro jak każdy inny sklep sprzedający klucze do minecrafta jest uznawany przez mojang jako nieoficjalne źródło.

Also, you may not resell any gift codes or licence keys - but of course you can give gift codes as gifts. This is necessary so that we can help stop piracy and fraud - and especially users buying keys that have been fraudulently obtained.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ujme to tak: WSZYSTKIE konta premium na allegro sa crackowane, predzej czy pozniej zostaniesz wytropiony przez Mojang xD Lepiej zamow na minecraft.net za 80 zl

40491.jpg

Opublikowano

Oszust na 100%.

Kupiłem od takich jak ta 'firma' gift, też ich było sporo w ofercie, cera wygórowana, ale niższa trochę od tej na mc.net i okazało się, że kradzione. Premkę straciłem.

Allegro nigdy nie kupuj!!!!!

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

To oszust czy nie??

Rozumiem, że "Użytkownik TheKeys_pl" postanowił spamić mpcforum.

Proponuję, żeby moderator wywalił ten wątek a twoje konto zbanował.

By wszystkim żyło się lepiej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...