Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś nie tak z xp.

Floyd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Mam taki problem, otóż po wielu latach postanowiłem znowu zainstalować sobie win. xp. Instalowałem go wiele razy, wiec nie miałem żadnego problemu z tym, lecz po zainstalowaniu zobaczyłem, że mi się wszystko bardzo zacina np. przesuwanie stron na google się tak zacina dziwnie, gry np. CSS mi się wogóle nie chce włączyć, a jak chcę sobie odpalić fife 14, to mi jakiś błąd wyskakuje. Stwierdziłem, że nie mam sterownika do karty graficznej, wiec poszprerałem trochę w necie i znalazłem, po zainstalowaniu komputer mi się wyłączył, a gdy się chciał włączyć powracało do ponownego uruchomienia. Tak więc włączyłem komputer w trybie awaryjnym i tam odinstalowałem ten sterownik. Nie wiem co mam dalej zrobić. Proszę pomóżcie mi. Moja karta graficzna to : NVIDIA GeForce 6100 nForce. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...