Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alistria.eu BS

Smerf�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam czasu na takie bzdury jak szukanie tego rodziną się musze zająć myslisz ze mam czas jak ty o 10 wstajesz zapewnie nie masz obowiązków to koksic mozesz a nie jak nie którzy

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam czasu na takie bzdury jak szukanie tego rodziną się musze zająć myslisz ze mam czas jak ty o 10 wstajesz zapewnie nie masz obowiązków to koksic mozesz a nie jak nie którzy

dokladnie nie kazdy ma czas poswiecic na takiego bs ;/

Opublikowano

jeżeli można kogoś z was prosić o tego bs'a to byłbym wam dozgonnie wdzięczny

jeżeli już któryś z was się zdecyduje go zapodać ( chociaż wątpie ;x ) to proszę mi wysłać na pw co i jak z tym bs'em

Opublikowano

jeżeli można kogoś z was prosić o tego bs'a to byłbym wam dozgonnie wdzięczny

jeżeli już któryś z was się zdecyduje go zapodać ( chociaż wątpie ;x ) to proszę mi wysłać na pw co i jak z tym bs'em

napewno ci nikt nie poda :) ja mysle ze uda mi sie zrobic chociaz proboje jak zrobie udostepnie

@edit

Mavex widze kampisz na Bs :) Jebac Fearless

Opublikowano

napewno ci nikt nie poda :) ja mysle ze uda mi sie zrobic chociaz proboje jak zrobie udostepnie

@edit

Mavex widze kampisz na Bs :) Jebac Fearless

Taka polska, tacy ludzie - dlatego nie udostępnią, ja dziś się w to prawie cały dzień bawie ale niestety zawsze ten pierdolony hs mi wszystko blokuje ;/

Opublikowano

Taka polska, tacy ludzie - dlatego nie udostępnią, ja dziś się w to prawie cały dzień bawie ale niestety zawsze ten pierdolony hs mi wszystko blokuje ;/

cała magia tkwi w tym ze oni maja najnowszego hsa na ktory zadne obejscie nie dziala . Nie wiem jakim sposobem to zrobili ale to normalnie jakies b0nzo hakjery

Opublikowano

Możecie podać jakieś wskazówki jak to zrobić, bo ja nie znam się tak aby szperać w plikach ponieważ nigdy tego nie robiłem, ale również nie oczekuję że podacie to na srebnej tacy.

Opublikowano

Siema , pobrałem hacksield 1,4 wrzucielem do metka.

odpala. wcisnelem te pierwsze logi i cos jeszcze. i komp wolno dzialal to postanowilem go zrestartowac i jest sprawa wi fi mi na tamtym lapku nie dziala. O co moze chodzic ?

Opublikowano

Jest lipa,jak injectuje bsa metka zamyka bez błędu xD

pojawia sie na sekunde bs,i metek zamyka sie razem z nim

Edit. dziala już robie wam tutka.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...