Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8.1 warto ?

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sratatata do gier, jak wydajność jest ta sama, a nawet gorsza na chwilę obecną.

Od kilku dni go mam i żałuję, że się przesiadłem z 7, ten system się zwiesza nawet jak przełączam kartę na firefoxie, czy odpalam filmik na yt.

Z grami jest masa bugów, w niektórych możesz się pojawić swoją postacią na czarnym tle i musisz sam to naprawiać, niedopracowane aplikacje do obrazów/muzyki, wskazuje im lokalizację, gdzie mam muzykę i nawet zaznaczam jak debilnemu pojedynczo, a i tak tego nie wyszukuje (tak, muza w .mp3 rozpoznawalny codec przez Windows), jednym słowem jak nie naprawią do premiery tego systemu, to wypieprzam go na zbity pysk, nawet win Vista takich rzeczy na milionowo gorszym sprzęcie mi nie robiła...

Różnica w wydajności jest pomiędzy tylko win7 a win8, a mdz win8 a win8.1 zupełnie nic nie ma poza kosmetycznymi poprawkami typu WoW przycisk start na pasku Wow taki funkcjonalny Wow przenosi do metra Wow...

jak dla mnie jeśli nie chcesz sobie "ułatwiać" życia, to poczekaj do premiery, aż wszystko naprawią.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Windows 8, bo win 8.1 to porażka póki co.

Nie naprawią optymalizacji, to zdania nie zmienię i tyle, już lepiej zacząć od win8, bo potem i tak będzie się miało darmową aktualizację do 8.1

Opublikowano

Co ja pacze.....

Ludzie Windows 8.1 to zdecydowanie ulepszona wersja Windows 8. Do tego aktualizacja jest darmowa. Wszystko to co w Windows 8 jakoś zostało zwalone w Windows 8.1 zdecydowanie poprawione.

Ja używam Windows 8.1 od 27 czerwca czyli wersję Preview... Potem kiedy pojawiał się na DreamSparku Premium wersja RTM od razu ją zainstalowałem. I mi wszystko śmiga.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

A ja od soboty wersji Pro z dreamsparka też, możliwe że nie jest zoptymalizowany pod lepsze komputery, bo u mnie jest MASAKRA.

Tnie się gorzej niż emo, ale to może tylko u mnie, ja zawsze mam "szczęście" do takich spraw...

Opublikowano

A ja od soboty wersji Pro z dreamsparka też, możliwe że nie jest zoptymalizowany pod lepsze komputery, bo u mnie jest MASAKRA.

Tnie się gorzej niż emo, ale to może tylko u mnie, ja zawsze mam "szczęście" do takich spraw...

Pewnie jak wyjdzie oficjalnie ten Update to od razu rzucą jakąś paczkę z poprawkami.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...