Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 w uk

Orzi:3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem z metkiem

Nie dawno kupiłem komputer PC w win8 komputer jest bardzo dobry jest to 64bit no ale metin2 mi nie działa.

Nie moge metina zainstalowac dojdzie do połowy i jakiś błąd wyskakuje miał go informatyk ale on sie na grach nie znał i nie wiedział jak to zrobic

Czy moze to byc cos takiego że jestem w angli i mam angielski windows i nie moze mi działać gra?

Zalecane wymagania sprzętowe wzięte z stronki metin2.pl OS - Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7 - to znaczy win 8 jest Procesor - Pentium 4 1.8GHz -lepszy Pamięć - 1G -wiecej Dysk twardy - 3 GB -wiecej Karta graficzna - Karta graficzna posiadająca więcej niż 64MB RAM -jest Karta dźwiękowa - DirectX 9.0 - lepsza Myszka - Myszka kompatybilna z Windows -jest

Opublikowano

Nie ma takiej "możliwości", że przez język systemu nie działa Ci gra ;o

Na forum jest ostatnio sporo tematów dot. Mt2 i Win8 i stwierdzam, że jest tu coś nie tak.

Nie podałeś dokładnego błędu, ale zapewne jest to związane z grafiką 3D, directem albo sterownikami/oprogramowaniem.

Masz wszystko zainstalowane/zaktualizowane?

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...