Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer

Dawid...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszytkich użytkowników mpcforum. Mam do was pytanie. Chciałbym zrobić serwer, ale nie wiem jaki typ wybrać. Jaki dla was byłby najlepszy serwer? Szczerzę dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Może jakiś rozbudowany Skyblock lub Freebuild ?

Bardzo dobra myśl. Ale jest pewien problem. Mało słyszałem o takim połączeniu, musiałbym popatrzeć. Wielkie dzięki.

Opublikowano

@up

Bo RPG to kupa. Poza tym zapraszam do zapoznania się z serwerem (sygnaturka) na którym jestem moderatorem, nowy właściciel (MrDziobak) chce zrobić RPG ^^. Ale w jego wykonaniu będzie lepsze D:

@top

Zrób coś w stylu jCraft w innym wydaniu, BARDZO chętnie pomogę przy doborze pluginów, budowie i dorzucę mały bonus ^^

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

@up

Bo RPG to kupa. Poza tym zapraszam do zapoznania się z serwerem (sygnaturka) na którym jestem moderatorem, nowy właściciel (MrDziobak) chce zrobić RPG ^^. Ale w jego wykonaniu będzie lepsze D:

@top

Zrób coś w stylu jCraft w innym wydaniu, BARDZO chętnie pomogę przy doborze pluginów, budowie i dorzucę mały bonus ^^

jaka kupa?

Chce zrobic rpg... czyli postawi kilku npc, zrobi kilka questow i powie ze to sie ma nazywac rpg....

RPG musi miec cala fabule... i bez modow tego nie zrobisz. Juz nawet nie chodzi o to ze kazdy musi idealnie wczuwac sie w tego kogo gra nawet na czacie, Ale chodzi o sam eeem silnik gry :P

A nie... kilka npc, kilka questow, ale i tak gra polega na pisaniu /warp surv i kopaniu stona z jak to debile nazywaja "otherdropem - pluginem na x-ray"

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...