Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę Pytań :)

MoyzeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , grałem w NW parę dni i wbiłem 20 lvl jednakże gra zaczęła mi się nudzić . Chciałbym się dowiedzieć co ciekawego można jeszcze robić oprócz ciągłego wykonywania misji ? Wiem że pewnie większość osób powie iż gra zaczyna się od xx lvla ale co robić żeby do niego "dociągnąć" ? Przydało by się wymienienie paru ciekawych aspektów gry :D .

Teraz bardziej konkretne pytanie , o zawartość gry . Chodzi mi o profesje czy jak to się nazywa . chyba jest pod klawiszem N , teraz nie powiem bo mi się patch ładuje . Chodzi mi o to co najlepiej rozwijać i jakie mogę czerpać z tego korzyści ? Nie wiem czy to ważne ale gram zbrojnym strażnikiem .

Z góry dzięki :) .

Opublikowano

Na niskim lvlu to za dużo nie zdziałasz, jedynie to pvp choć może być nudne bo sam tryb pvp jest denny, na dungeony za bardzo nie pójdziesz bo na tym lvlu mało graczy znajdziesz. Trza przezwyciężyć to i robić te denne misje do 60lv.

Z profesji można robić różne pierdoły typu wyposarzenie, miksturki itd.. Z profesji "Przywództwo" dostaniesz diamenty astralne, jednak nieoszlifowane co z czasem dużym zyskiem nie jest (dla mnie zerowym). Na pewnych profesjach można zrobić broń epicką (jedna z najlepszych - może i najlepsza) jak i wyposarzenie typu rękawice, których niegdzie indziej nie dostaniesz.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...