Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nagrody dla CM

damianouno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi sie wydaje to u kamieniarza jak mial wywiad to cos tam koleś mówił o wynagrodzeniu, cos urki było. Wiem że gówiane pieniądze za trudną prace ... psychiczną.

Czemu psychiczną ? Musisz banować za byle gówno a cie zaraz jadą za to ... Ale to nie jest ich wina taki regulamin, nie zastosują sie to ich wywalą.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Z tego co mi sie wydaje to u kamieniarza jak mial wywiad to cos tam koleś mówił o wynagrodzeniu, cos urki było. Wiem że gówiane pieniądze za trudną prace ... psychiczną.

Czemu psychiczną ? Musisz banować za byle gówno a cie zaraz jadą za to ... Ale to nie jest ich wina taki regulamin, nie zastosują sie to ich wywalą.

Mnie bardziej ciekawi jak to jest nękać taką osobą mimo że samemu się akceptowało regulamin - nie podoba się - nie graj, sam akceptowałeś że będziesz przestrzegać regulaminu to go przestrzegaj, pretensję możesz mieć do siebie że nie czytałeś, ale cóż

taki śmieszny ludzik myśli że to wina CM/MOD'a że ktoś nie czytał regulaminu, wkurzające jest że pojawia się taki gimbus który myśli

że jest chodzącym ideałem.

Oczywiście nie będę wypisywać kto i jak bo się zniży do poziomu dziecka neo :P

pyhvh7E.png

Opublikowano

Mnie bardziej ciekawi jak to jest nękać taką osobą mimo że samemu się akceptowało regulamin - nie podoba się - nie graj, sam akceptowałeś że będziesz przestrzegać regulaminu to go przestrzegaj, pretensję możesz mieć do siebie że nie czytałeś, ale cóż

taki śmieszny ludzik myśli że to wina CM/MOD'a że ktoś nie czytał regulaminu, wkurzające jest że pojawia się taki gimbus który myśli

że jest chodzącym ideałem.

Oczywiście nie będę wypisywać kto i jak bo się zniży do poziomu dziecka neo :P

Ja ? Akceptowałem regulamin 4 lata temu ... Wtedy za szukanie grupy nie było banów, za szukanie klanu tak samo... Bo nie było aż takiego posranego regulaminu więc niewiem o co ci chodzi ...

I co najważniejsze CM pokazywali swojej władzy, można było z nimi dyskutować, teraz napisz coś do nich to zaraz kick

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ja ? Akceptowałem regulamin 4 lata temu ... Wtedy za szukanie grupy nie było banów, za szukanie klanu tak samo... Bo nie było aż takiego posranego regulaminu więc niewiem o co ci chodzi ...

I co najważniejsze CM pokazywali swojej władzy, można było z nimi dyskutować, teraz napisz coś do nich to zaraz kick

Czy Ja mówiłem o tobie ? Chyba że kierowałeś się cytatem.

pyhvh7E.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...