Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź gry Pies Luntek

Pev

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

nie zagram bo w gówno nie grywam

Gówno kolego to ty jesz na śniadanie. Jeszcze gry nie widziałeś a mówisz że gówno

-.-

Uczeń
Opublikowano

Miały być SS między 15 a 16, hm?

Sorry, nie mam teraz czasu a kompletnie zapomniałem. Wstawię o 17:30 2 ss'y

przepraszam

Opublikowano

Gówno kolego to ty jesz na śniadanie. Jeszcze gry nie widziałeś a mówisz że gówno

-.-

Jeszcze pyskuje gówniarz.

Rozumiesz, że nikt w twoją gre nie zagra?

lolol

Uczeń
Opublikowano

A mopę ja wstawić? B)

tak, tajemniczy możesz . Anseluti , kto tu jest gówniarzem? ;-)

Opublikowano

Może w końcu pokażesz jak to wygląda w rzeczywistości a nie ględzisz tylko, zabierasz się do kolejnego projektu porzucając pierwszy. Skończ jedno zacznij drugie

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Na gówniarza, to tylko ty wychodzisz pisząc tak przykre posty... Forum powinno mieć wymagania wiekowe!

@topic

Chętnie zagrałbym w Draw A World! :3

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...