Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

crach w NPC przy repocie

wujo111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. uzywam softmoda i pojawil sie pewien problem a mianowicie gdy bot robi repota wchodzi do NPC i automatycznie wylancza mi sie silk bez zadnego dc, znakow zapytania dodam ze mam orginalnego sro clienta i do tej pory bylo wszytsko ok

Opublikowano

no tak ale bo jak zla rozdzielka to nie chodzil by do npc;/ hmm usun sobie silk.dll w bocie i zrobi nowe moze pomoze;d

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
no tak ale bo jak zla rozdzielka to nie chodzil by do npc;/ hmm usun sobie silk.dll w bocie i zrobi nowe moze pomoze;d

No i tutaj jesteś w błędzie, bo przy innej rozdzielczości chodzi do NPC lecz nic nie naciśnie typu "sell/buy" więc tutaj nie o to chodzi, spróbuj przeinstalować silka, wgrać najnowszego softa i bota pod niego. Zrób wszystko od nowa.

drripgy3.png
Opublikowano

Zadam pytanie tutaj bo nie chce mi się nowego tematu robic:)

Czy isro bot działa na jakiejś panoramicznej rozdzielczości?

Opublikowano
No i tutaj jesteś w błędzie, bo przy innej rozdzielczości chodzi do NPC lecz nic nie naciśnie typu "sell/buy" więc tutaj nie o to chodzi, spróbuj przeinstalować silka, wgrać najnowszego softa i bota pod niego. Zrób wszystko od nowa.

no no o to mi chodzilo ;]

Zadam pytanie tutaj bo nie chce mi się nowego tematu robic:)

Czy isro bot działa na jakiejś panoramicznej rozdzielczości?

z tego co wiem to chyba nie.. Mi dziala tylko na 1024:...

PostalDude - Iris - 90

• Dodaj nową pozycję...