Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flyff

Joelk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym zacząć grac w flyffa ale nie chce mi się meczyc z wolnym wbijanie 60 lvl sa jakies hacki do tej gry szukalem za forum ale znalazlem tylko nie aktualne linki

Opublikowano

są i owszem ale ja niestety posiadam tylko hack na penya i to działa tylko na prywatnych serverach. ale to jest coś bardzo fajnego jak na wszystko Ciebie stać i chodzisz z setem +10 :]

jak by ktoś chciał mogę go opublikować Pzdr.

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano

Login server wpisuje się ip servera na którym grasz a w ip servera na którym grasz podstawiasz 127.0.0.1 (plik neutz) Pozdro :]

Opublikowano

Ja szukajac po googlach itp chodzilem i znalazlem bota

link http://www.flyffbot.cba.pl/news.php

poradnik ocb tam jest

BOTA SAM NIE TESTOWALEM I NIE WIEM CZY NIE ZAWIERA KEYLOGGERA LUB INNEGO SYFU CHCESZ TO SCAIGAJ I GRAJ NIE TO NIE (JA OSOBISCIE NIE SCIAGALEM TEGO, ALE KIEDYS GRALEM NA INNYM BOCIE OD TEGO KOLESIA I WSZYSTKO BYLO OK ;P)[/i

@EDIT Sprawdzilem i bot nie dziala sry za zlego linka

Opublikowano

moglbys mi to bardziej wytlumaczyc, jakis screen zapodac co gdzie wpisac itp a i poztym skad wziasc ip serwera?, i czy ten czit dziala na fame wie ktos (jezeli tak to poprosze o ip :P)

Z gory wielkie Thx

Opublikowano

bo ten bot nie dziala :) kiedys podobno dzialal, ale mozne w google bedzie downlaod :P.

Próbowal ktos tego hacka na penya uruchomic na fame?

Opublikowano

Działa on na KAŻDYM prywatnym serverze. Jak będę miał trochę czasu to dokładnie wszystko wraz se ss napisze. Teraz strasznie duuuużo nauki więc w najbliższym czasie tego nie zrobię.

RZ Flyff Bot miał kayloggera kiedyś wiec nie polecam Pzdr.

Opublikowano

Działa on na KAŻDYM prywatnym serverze. Jak będę miał trochę czasu to dokładnie wszystko wraz se ss napisze. Teraz strasznie duuuużo nauki więc w najbliższym czasie tego nie zrobię.

RZ Flyff Bot miał kayloggera kiedyś wiec nie polecam Pzdr.

Sorry za double posta.... :/

Opublikowano

jak ja to prubowalem na fame zrobic to bylo wszystko ok tylko jak sie logowalem na serwer( juz na pod serwera) to mi wyskakiwal Disconnect... Jezeli dziala na kazdym serwie to pewnie cso zle zrobilem

Opublikowano

w sprawie hacka uruchomiony został nowy temat proszę tam pisać pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...